Start planleggingen av neste års høytider nå!

Planlegg en storbyferie og langhelg for vårens høytider! Foreløpig har vi Riga i påsken og 1. mai-helgen og Dubrovnik i 1. mai-helgen. Følg med, - vi legger ut etterhvert! Les mer!

Reis til Riga i påsken 2018!

Planlegg noen påskedager i denne hyggelige byen. Vi har ledige plasser med fly, hotell og transport t/r flyplassen - hotellet fra onsdag til lørdag i påskeuken! Benytt sjansen nå og få en god pris!

Les mer om tilbudet!

Påsken i den hyggelige småbyen Tallinn!

Vi har pakker med fly og hotell til Tallinn i påsken; fra langfredag til 2. påskedag. Tallinn er alltid sjarmerende og gjestfri, her kan du senke skuldrene og bare gå rundt å kose deg. Supre avreisetider!

Les mer om tilbudet!

Supert tilbud til Dubrovnik i 1. mai-helgen 2018!

Velg mellom hotellene Kompas**** og Lero****, begge med svømmebasseng og grei avstand til gamlebyen.  Her kan dere nyte sol og sjø, kombinert med byferie. Reiseperiode: Lørdag 28. april - tirsdag 1. mai! Flyet er selvsagt med i prisen!

Les mer om tilbudet!

Eller hva med Riga i 1. mai helgen 2018?

Sikre deg vårens storby-ferie til en super pris! Benytt dagene før 1. mai til en langhelg i hyggelige Riga. Du bor på det vakre 4-stjerners Opera Hotel & SPA,som ligger sentralt til ved byens kanal. I tillegg til fly og hotell, er transport fra flyplassen - hotellet t/r, to timers sightseeing og to timers gratis inngang til SPA-avdelingen pr. dag inkludert i pakken! 

Les mer om tilbudet!

Hvorfor ikke ta Kr.Himmelfarts-helgen i Warszawa?

Vi har et bra tilbud til Warszawa fra torsdag til søndag; 10.- 13. mai, med fly og hotell, og med supre flytider!

Les mer om tilbudet!

Det er alltid moro å få en opplevelsesgave, - og en reise til et hyggelig reisemål, hvor en kan oppleve noe sammen med andre, er helt topp!

Heavy metal-bandet Iron Maiden skal ut på sin Europa-turné i 2018, og vi har konsertpakken til "Legacy of the Beast" 20. juni i Praha! (NB! Kort kjøpefrist!)  For jentegjengen har vi konsertpakker til Shania Twain, som skal ut på ny tur i 2018, og kommer til Praha lørdag 6. oktober. Så hold av helgen 05.-07. oktober! 

Planlegg en storbyferie og langhelg for vårens høytider! Foreløpig har vi Riga i påsken og 1. mai-helgen og Dubrovnik i 1. mai-helgen. Følg med, - vi legger ut etterhvert! Les mer!

Nå kan du planlegge turen du lenge har drømt om! Opplev Jerevan og Armenia sammen med vår norske guide; Jussi Flemming Biørn, som kjenner landet og tar dere med på en uforglemmelig reise. Se landet og hør den fantastiske historien tilbake til år 301, med en strålende utsikt til Ararat! 

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.