Om oss

Kalinka-tours ble lansert 1. mars 1987, og har sin erfaringsbakgrunn på reisemålene fra 1972 da firmaets gründer, Bjørn Christiansen, startet som turoperatør på øst-Europa; - den gang med hovedfokus på Sovjetunionen og Romania. (Derav navnet Kalinka-tours.) Da han i desember 2013 gikk over i pensjonistenes rekker, overdro han firmaet til sine fire ansatte. 

Helnorsk turoperatør

Kalinka-tours er en helnorsk turoperatør som tilbyr gruppereiser og individuelle reiser til Russland og storbyer i Europa. Vi selger flybilletter til hele verden! Vi benytter rutefly, noe som gjør at det er daglige flyavganger til nesten alle våre reisemål, også med tilslutning fra andre byer i Norge.

Over 30 års erfaring  med å sende kunder på tur!

Vi stiller også med lang erfaring når det gjelder opplegg av alle typer gruppereiser; fra turer for vennegjengen, skoleklasser, firmaturer, faggrupper og foreninger. Det være seg tema-reiser, jubileumsturer, teambuilding, kundeturer, konferanser eller årets julebord. I tillegg kan vi også tilby rundreiser, opplevelsesreiser med guide, hvor du kan melde deg på og bli med på et ferdig opplegg med fullt program.

IATA-agentur og medlem av RGF

Vi har IATA-agentur (utsteder flybilletter selv), er medlem av Norsk Reiselivsforum og Reisegarantifondet. Det å handle med noen som er medlem av RGF, er en trygghet ved kjøp av pakkereise hos norsk reisearrangør (du er dekket av pakkereiseloven), kontra det å bestille fly og hotell selv, og dermed ikke ha klagerett som fungerer...

Gode samarbeidspartnere på reisemålene

Sammen med våre gode samarbeidspartnere på reisemålene, gjør vi alt for at du skal få den beste kvaliteten og ferieopplevelsen på reisen din. Snakk med oss om storbyferie! 

Vi ønsker deg en god og opplevelsesrik reise!

Daglig leder/Turoperatør

35989951

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Turoperatør

35989962

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Regnskaps-sjef/IT-ansv.

35989966

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Regnskapsmedarbeider

35989965

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Påmeldingstur til Yerevan, Armenia 8.-17. september m/norsk guide på stedet. Bli med på en spennende reise i Armenias historie. Det meste inkludert! 

Reis på en opplevelsesrik rundtur på sykkel i Transylvania! Opplev spennende natur, vakre slott og middelalderbyer, og sykle gjennom det spektakulære Transfagarasan-passet; på en av Europas fineste veier...

"Spasskaya Tower"-festival finner sted på den Røde plass i Moskva hvert år. Reis fra 1. - 4. september (fredag - mandag), og få med deg denne fantastiske internasjonale militær-musikk-festivalen!

Nå er datoene her for rundreiser i Polen med buss og engelsktalende guide, hvor du besøker landets vakreste byer!
En nyhet er også en litt kortere tur med buss og guide, hvor du besøker de populære byene Gdansk og Wroclaw.

Ønsker du å oppleve Moskva og St.Petersburg, og kanskje også "Den Gyldne Ring", har du muligheten til å slutte deg til en gruppe på reisemålet. Spennende reiser, hvor du opplever de kjente severdighetene med profesjonelle guider. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.