1. mai-helgen 2018 i hyggelige Riga!

Sikre deg vårens storby-ferie til en super pris! Benytt dagene før 1. mai til en langhelg i hyggelige Riga. Du bor på det vakre 4-stjerners Opera Hotel & SPA,som ligger sentralt til ved byens kanal. I tillegg til fly og hotell, er transport fra flyplassen - hotellet t/r, to timers sightseeing og to timers gratis inngang til SPA-avdelingen pr. dag inkludert i pakken! 

Nyt noen dager i Riga - Baltikum's Paris! Byen er i dag et av de mest populære "nye" reisemålene i Europa. En tur til denne koselige byen gir mersmak. Vi har ledige plasser på fly og hotell. Supre avreisetider! Frist for kjøp: 02. oktober 2017!

Reiselengde: 

4 dager/3 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo 28. april kl. 09:15, med ankomst Riga kl. 12:05
Hjemreise fra Riga 01. mai kl. 18:10, med ankomst Oslo kl. 19:05

Pakkeprisen fra kr. 3.995,-

pr. person inkluderer

  • direkteflyvning Oslo - Riga t/r med Air Baltic
  • opphold i delt superior dbl rom med frokostbuffet på Opera Hotel & SPA****
  • transport flyplassen - hotellet t/r
  • 2 timers by-sightseeing med skandinavisktalende  guide (til fots)
  • 2 timer gratis adgang til SPA-avdelingen pr. dag
  • alle skatter og avgifter
  • 20 kg innsjekket bagasje

Opera Hotel & SPA**** har en meget god beliggenhet ved den vakre byparken, med utsikt mot kanalen som renner gjennom parken og mot Operahuset, kun 200 meter fra hotellet. 300 meter fra gamlebyen.

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • Tillegg for enkeltrom kr. 900,-
 

Les mer om Riga!

Vi i Kalinka-tours kjenner byen godt, og kan tipse deg om hvor du kan gå og hva du kan finne på. Vi skreddersyr deres reise, så ønsker dere hjelp med sightseeinger, konsert-/teater-billetter, restaurantbooking hjelper vi gjerne.

Sett av noen dager i en travel førjulstid, reis til et av de vakre julemarkedene i Europa og kos deg, sammen med gode venner, familien, eller hvorfor ikke ta med firmaet? Hvorfor ikke ta julebordet i utlandet i år? Les mer.

Andrea Bocelli kommer til Riga 7. november! Popstjernen Robbie Williams kan høres i Praha 19. august! Les mer!

Ønsker du å oppleve Moskva og St.Petersburg, og kanskje også "Den Gyldne Ring", har du muligheten til å slutte deg til en gruppe på reisemålet. Spennende reiser, hvor du opplever de kjente severdighetene med profesjonelle guider. 

Reis på en opplevelsesrik rundtur på sykkel i Transylvania! Opplev spennende natur, vakre slott og middelalderbyer, og sykle gjennom det spektakulære Transfagarasan-passet; på en av Europas fineste veier...

Slovakias hovedstad har lenge vært et etterspurt reisemål hos oss, og nå har vi endelig lagt byen inn som et nytt reisemål! Bratislava; byen med spennende severdigheter og en kjempekoselig gamleby! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.