1. mai-helgen 2018 i hyggelige Riga!

Sikre deg vårens storby-ferie til en super pris! Benytt dagene før 1. mai til en langhelg i koselige byen. Du bor på det vakre 4-stjerners Opera Hotel & SPA,som ligger sentralt til ved byens kanal. I tillegg til fly og hotell,

 er transport fra flyplassen - hotellet t/r, to timers sightseeing og to timers gratis inngang til SPA-avdelingen pr. dag inkludert i pakken! 

Nyt noen dager i Riga - Baltikum's Paris! Byen er i dag et av de mest populære "nye" reisemålene i Europa. En tur til denne koselige byen gir mersmak. Vi har ledige plasser på fly og hotell. Supre avreisetider! 

Reiselengde: 

4 dager/3 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo 28. april kl. 09:20, med ankomst Riga kl. 12:10
Hjemreise fra Riga 01. mai kl. 18:05, med ankomst Oslo kl. 19:00

Pakkeprisen fra kr. 3.995,-

pr. person inkluderer

  • direkteflyvning Oslo - Riga t/r med Air Baltic
  • opphold i delt superior dbl rom med frokostbuffet på Opera Hotel & SPA****
  • transport flyplassen - hotellet t/r
  • 2 timers by-sightseeing med skandinavisktalende  guide (til fots)
  • 2 timer gratis adgang til SPA-avdelingen pr. dag
  • alle skatter og avgifter
  • 20 kg innsjekket bagasje

Opera Hotel & SPA**** har en meget god beliggenhet ved den vakre byparken, med utsikt mot kanalen som renner gjennom parken og mot Operahuset, kun 200 meter fra hotellet. 300 meter fra gamlebyen.

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • Tillegg for enkeltrom kr. 900,-
 

Les mer om Riga!

Vi i Kalinka-tours kjenner byen godt, og kan tipse deg om hvor du kan gå og hva du kan finne på. Vi skreddersyr deres reise, så ønsker dere hjelp med sightseeinger, konsert-/teater-billetter, restaurantbooking hjelper vi gjerne.

Se flere reiseforslag!

Det er moro å kunne tilby dere en 4 dagers tur til Kiev langhelgen 10.-13.08., med engelsk-talende guide. Opplev Kiev i august, og kos dere i denne hyggelige byen. 

Sett av noen dager i en travel førjulstid, reis til et av de vakre julemarkedene i Europa og kos deg, sammen med gode venner, familien, eller hvorfor ikke ta med firmaet til utlandeet? Det er nå dere skal planlegge hvis dere vil ha rimelige pakker! 

Planlegg en storbyferie og langhelg for vårens høytider! Riga, Gdansk og Dubrovnik i påsken og 1. mai-helgen! Sjekk ut tilbudene!

For jentegjengen har vi konsertpakker til Shania Twain, som skal ut på ny tur i 2018, og kommer til Praha lørdag 6. oktober. Så hold av helgen 05.-07. oktober! Andrea Bocelli er tilbake i Gdansk for ny konsert i januar 2019. Kjøp konsertpakken i god tid, så har du sikret plassen!

Nå kan du planlegge turen du lenge har drømt om! Opplev Jerevan og Armenia sammen med vår norske guide; Jussi Flemming Biørn, som kjenner landet og tar dere med på en uforglemmelig reise. Se landet og hør den fantastiske historien tilbake til år 301, med en strålende utsikt til Ararat! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.