1. mai-helgen 2018 i hyggelige Riga!

Sikre deg vårens storby-ferie til en super pris! Benytt dagene før 1. mai til en langhelg i koselige byen. Du bor på det vakre 4-stjerners Opera Hotel & SPA,som ligger sentralt til ved byens kanal. I tillegg til fly og hotell,

 er transport fra flyplassen - hotellet t/r, to timers sightseeing og to timers gratis inngang til SPA-avdelingen pr. dag inkludert i pakken! 

Nyt noen dager i Riga - Baltikum's Paris! Byen er i dag et av de mest populære "nye" reisemålene i Europa. En tur til denne koselige byen gir mersmak. Vi har ledige plasser på fly og hotell. Supre avreisetider! 

Reiselengde: 

4 dager/3 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo 28. april kl. 09:20, med ankomst Riga kl. 12:10
Hjemreise fra Riga 01. mai kl. 18:05, med ankomst Oslo kl. 19:00

Pakkeprisen fra kr. 3.995,-

pr. person inkluderer

  • direkteflyvning Oslo - Riga t/r med Air Baltic
  • opphold i delt superior dbl rom med frokostbuffet på Opera Hotel & SPA****
  • transport flyplassen - hotellet t/r
  • 2 timers by-sightseeing med skandinavisktalende  guide (til fots)
  • 2 timer gratis adgang til SPA-avdelingen pr. dag
  • alle skatter og avgifter
  • 20 kg innsjekket bagasje

Opera Hotel & SPA**** har en meget god beliggenhet ved den vakre byparken, med utsikt mot kanalen som renner gjennom parken og mot Operahuset, kun 200 meter fra hotellet. 300 meter fra gamlebyen.

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • Tillegg for enkeltrom kr. 900,-
 

Les mer om Riga!

Vi i Kalinka-tours kjenner byen godt, og kan tipse deg om hvor du kan gå og hva du kan finne på. Vi skreddersyr deres reise, så ønsker dere hjelp med sightseeinger, konsert-/teater-billetter, restaurantbooking hjelper vi gjerne.

Se flere reiseforslag!

Det er alltid moro å få en opplevelsesgave, - og en reise til et hyggelig reisemål, hvor en kan oppleve noe sammen med andre, er helt topp!

Heavy metal-bandet Iron Maiden skal ut på sin Europa-turné i 2018, og vi har konsertpakken til "Legacy of the Beast" 20. juni i Praha! (NB! Kort kjøpefrist!)  For jentegjengen har vi konsertpakker til Shania Twain, som skal ut på ny tur i 2018, og kommer til Praha lørdag 6. oktober. Så hold av helgen 05.-07. oktober! 

Planlegg en storbyferie og langhelg for vårens høytider! Foreløpig har vi Riga i påsken og 1. mai-helgen og Dubrovnik i 1. mai-helgen. Følg med, - vi legger ut etterhvert! Les mer!

Nå kan du planlegge turen du lenge har drømt om! Opplev Jerevan og Armenia sammen med vår norske guide; Jussi Flemming Biørn, som kjenner landet og tar dere med på en uforglemmelig reise. Se landet og hør den fantastiske historien tilbake til år 301, med en strålende utsikt til Ararat! 

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.