Hva med en påsketur til Gdansk?

Kun 1 plass igjen!

Fra torsdag til søndag i påskeuken kan du kose deg i Gdansk, sammen med gode venner eller kanskje hele familien? Vi har noen plasser med fly, hotell og transport t/r flyplassen -  hotellet til supre priser! Begrenset antall plasser!

Populære Gdansk - sjarmerende, fargerik og gjestfri! Byen ligger vakkert til ved Gdansk-bukten i Østersjøen, med en hovedkanal som leder helt inn til hjertet av gamlebyen og skaper et veldig hyggelig miljø.

Reiselengde:

4 dager/3 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo 29. mars kl. 11:15, med ankomst Gdansk 12:40
Hjemreise fra Gdansk 01. april kl. 15:15, med ankomst Oslo 16:45

Pakkeprisen fra kr. 4.695,-

pr. person inkluderer:

  •  direkteflyvning Oslo-Gdansk t/r med Norwegian 
  •  opphold i delt dobbeltrom på hotel Mercure Gdansk Stare Miasto**** med frokost-buffet 
  •  alle skatter og avgifter
  •  setereservasjon og 2 x 20 kg innsjekket bagasje
  • transport flyplassen - hotellet t/r

Send forespørsel!

Mercure Gdansk Stare Miasto**** har god beliggenhet med kun syv minutters spasertur inn til gamlebyen. Nær shoppingsenteret Madison og ca. 400 meter til jernbanestasjonen tre kvartaler bortenfor. Drøye fem minutters gange til det gamle Lenin-verftet (Lech Walesa og Solidaritet).

Tilleggskostnader:

Tillegg for enkeltrom kr. 1.450,-

Nyttig informasjon:

Vi skreddersyr gjerne et fullt program for dere. Vi kjenner til en rekke gode restauranter, reserverer gjerne bord og kan også komme med menyforslag.

Les mer om Gdansk.

Se flere reiseforslag!

Det er moro å kunne tilby dere en 4 dagers tur til Kiev langhelgen 10.-13.08., med engelsk-talende guide. Opplev Kiev i august, og kos dere i denne hyggelige byen. 

Sett av noen dager i en travel førjulstid, reis til et av de vakre julemarkedene i Europa og kos deg, sammen med gode venner, familien, eller hvorfor ikke ta med firmaet til utlandeet? Det er nå dere skal planlegge hvis dere vil ha rimelige pakker! 

Planlegg en storbyferie og langhelg for vårens høytider! Riga, Gdansk og Dubrovnik i påsken og 1. mai-helgen! Sjekk ut tilbudene!

For jentegjengen har vi konsertpakker til Shania Twain, som skal ut på ny tur i 2018, og kommer til Praha lørdag 6. oktober. Så hold av helgen 05.-07. oktober! Andrea Bocelli er tilbake i Gdansk for ny konsert i januar 2019. Kjøp konsertpakken i god tid, så har du sikret plassen!

Nå kan du planlegge turen du lenge har drømt om! Opplev Jerevan og Armenia sammen med vår norske guide; Jussi Flemming Biørn, som kjenner landet og tar dere med på en uforglemmelig reise. Se landet og hør den fantastiske historien tilbake til år 301, med en strålende utsikt til Ararat! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.