Hva med en påsketur til Gdansk?

UTSOLGT!

Fra torsdag til søndag i påskeuken kan du kose deg i Gdansk, sammen med gode venner eller kanskje hele familien? Vi har noen plasser med fly, hotell og transport t/r flyplassen -  hotellet til supre priser! Begrenset antall plasser!

Populære Gdansk - sjarmerende, fargerik og gjestfri! Byen ligger vakkert til ved Gdansk-bukten i Østersjøen, med en hovedkanal som leder helt inn til hjertet av gamlebyen og skaper et veldig hyggelig miljø.

Reiselengde:

4 dager/3 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo 29. mars kl. 11:15, med ankomst Gdansk 12:40
Hjemreise fra Gdansk 01. april kl. 15:15, med ankomst Oslo 16:45

Pakkeprisen fra kr. 3.995,-

pr. person inkluderer:

  •  direkteflyvning Oslo-Gdansk t/r med Norwegian 
  •  opphold i delt dobbeltrom på hotel Mercure Gdansk Stare Miasto**** med frokost-buffet 
  •  alle skatter og avgifter
  •  setereservasjon og 2 x 20 kg innsjekket bagasje
  • transport flyplassen - hotellet t/r

Send forespørsel!

Mercure Gdansk Stare Miasto**** har god beliggenhet med kun syv minutters spasertur inn til gamlebyen. Nær shoppingsenteret Madison og ca. 400 meter til jernbanestasjonen tre kvartaler bortenfor. Drøye fem minutters gange til det gamle Lenin-verftet (Lech Walesa og Solidaritet).

Tilleggskostnader:

Tillegg for enkeltrom kr. 1.450,-

Nyttig informasjon:

Vi skreddersyr gjerne et fullt program for dere. Vi kjenner til en rekke gode restauranter, reserverer gjerne bord og kan også komme med menyforslag.

Les mer om Gdansk.

Det er alltid moro å få en opplevelsesgave, - og en reise til et hyggelig reisemål, hvor en kan oppleve noe sammen med andre, er helt topp!

Heavy metal-bandet Iron Maiden skal ut på sin Europa-turné i 2018, og vi har konsertpakken til "Legacy of the Beast" 20. juni i Praha! (NB! Kort kjøpefrist!)  For jentegjengen har vi konsertpakker til Shania Twain, som skal ut på ny tur i 2018, og kommer til Praha lørdag 6. oktober. Så hold av helgen 05.-07. oktober! 

Planlegg en storbyferie og langhelg for vårens høytider! Foreløpig har vi Riga i påsken og 1. mai-helgen og Dubrovnik i 1. mai-helgen. Følg med, - vi legger ut etterhvert! Les mer!

Nå kan du planlegge turen du lenge har drømt om! Opplev Jerevan og Armenia sammen med vår norske guide; Jussi Flemming Biørn, som kjenner landet og tar dere med på en uforglemmelig reise. Se landet og hør den fantastiske historien tilbake til år 301, med en strålende utsikt til Ararat! 

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.