Julebord og adventstid i vakkert pyntede storbyer - for firmaet, vennegjengen eller din kjære!

Å reise for å besøke julemarkedene er veldig populært! I slutten av november eller starten på desember, slår Europas julemarkeder opp dørene, og den deilige duften av gløgg og brente mandler som fyller julepyntede torg og gater, er nesten magisk.

 Hvorfor ikke ta med deg firmaet, vennegjengen eller overrask din kjære med en hyggelig tur før jul?

Alt for tidlig å tenke julebord nå sier du?

Husker du "alt fullt", eller de beste restaurantene og de mest fordelaktige pakkeprisene utsolgt i fjor? Enten det gjelder firma-julebord eller venne-julebord, så er det lurt å være tidlig ute med bestillingene.

Vi har nå noen ledige seter på fly til Riga, men flere kommer etterhvert. Julemarkedene i Praha, Budapest, Wien, Krakow, Warzawa, Vilnius og Tallinn er også fantastiske, - så send oss en forespørsel så sjekker vi!

Hotell og restaurantbooking kan vi ordne når dere har bestemt dere for dager. Skulle ikke dagene passe på tilbudet vi har lagt ut, ring oss likevel! Kanskje vi har en grei pris på akkurat de dagene du kan reise.

Kontakt oss for forslag, både for hotell-valg og landarrangement. Vi skreddersyr reisen både for individuelle og grupper!

Praha

Opplev en hyggelig og fargerik adventid i Praha

Julemarked i Praha: 02. desember - 06. januar 2018

Opplev en hyggelig og fargerik adventstid i Praha i år! Denne praktfulle byen er en magisk ramme rundt et mangfold av førjuls-aktiviteter og julemarkeder. Prahas gamle sentrum er et fargerikt skue i førjulstiden, med tallrike, juledekorerte og flombelyste bygninger og torg. I mange av kirkene og konsertsalene er det daglige konserter, og på torg og plasser spilles kjære julemelodier. 

Send forespørsel!

Budapest

Advent i Budapest - en magisk opplevelse!

Julemarked i Budapest: 10. november 2017 - 01. januar 2018

Sentrum av gamlebyen i Budapest, fra den gamle markedshallen, gjennom gågaten Vaci og frem til en av byens vakreste plasser; Vörösmarty-plassen, er den mest fargerike førjulsvandringen du kan gjennomføre i denne vakre byen. Spesielt flott under advenstiden og frem til julaften, når plassen er blitt forvandlet til et lysende julemarked med et 100-talls salgsboder. Fra scenen er det daglige forestillinger, og fasaden på Gerbeaud-bygningen dekoreres som en stor julekalender, hvor brukskunst dominerer de 24 vinduene når de åpnes dag for dag gjennom adventstiden...

Send forespørsel!

Krakow

Det årlige julemarkedet i Krakow

Julemarked i Krakow: 24. november  26. desember 2017

Gotiske kirker dekket av snø, et marked som bugner av gaveideer og lyden av jul i det fjerne. Nå er det tid for det årlige julemarkedet i Krakow!

Send forespørsel!

Warszawa

Julemarkedet i Warszawa

Julemarked i Warszawa: 25. november 2017 - 07. januar 2018

Julemarkedet i Warszawa holdes på Torgplassen i gamlebyen, og foruten salg av polske produkter, finner du her også utstillere fra Tsjekkia, Litauen, Ungarn og Holland. I tråd med ekte julestemning, kan du her kjøpe tradisjonell juletrepynt, leketøy i tre og andre julegaver. Og i helgene blir du også underholdt  av ulike opptredener på scenen.

Send forespørsel!

Riga

Julemarkedet i Riga

Julemarked i Riga: 26. november - 07. januar 2018

Riga's julemarked ligger i domkirkekvartalet, midt i gamlebyen, og er vakkert pyntet til markedet. De tradisjonelle ingrediensene er selvsagt på plass; gløgg (med og uten Riga Balsam), pepperkaker, brente mandler og røkte kjøttvarer. Mye å kjøpe til julegaver, alt fra håndlagde produkter av ull og lin, originale treleker og økologiske delikatesser. Vi har noen ledige pakker med fly og hotell helgen 01.-03. desember 2017. Mer info her!

Send forespørsel!

 

Vilnius

Julemarked i Vilnius

I desember handler det mest om julen i Vilnius. Det blir reist et stort juletre ved katedraltorget og arrangert konserter i alle kirkene. Her er det juleshopping og et fantastisk julemarked.

Send forespørsel!

Tallinn

Julemarked i Tallinn

Julemarked i Tallinn: 17. november - 07. januar 2018

De gamle bymurene skaper en eventyrlig fin ramme rundt førjulstiden i Tallinn. Hvor du enn går på denne tiden finnes salgsboder over alt; langs bymurene og på alle små og store torg i byen. Det skapes en fargerik og fin stemning. Julemarkedene i Tallinn er åpne fra midten av november og frem til uken etter nyttårsaften, men først 1. desember tennes lysene i julegatene og på juletreet på den gamle rådhusplassen.

Send forespørsel!

Wien

Julemarked i Wien: 11. november - 26. desember 2017

Fra midten av november til jul, forvandles Wiens vakreste torg til magiske julemarkeder. Duften av julekaker og varm punsj skaper en spesiell atmosfære.
Et av de mest kjente julemarkedene er den tradisjonelle "Vienna Magic of Advent", som forvandler Rådhusplassen til et skinnende eventyrland. Mange tips til julegaver, tredekorasjoner, søtsaker og noe varmt i glasset venter på deg. Her er også karuseller, håndtverk og juleverksteder for barna. Trærne rundt i rådhusparken er pyntet med et hav av lys, og er virkelig et vakkert skue!

Send forespørsel!

Gdansk

Julemarkedet i Gdansk: 05. - 23. desember 2017

Julemarkedet er i gang, så det er bare å nyte noen hyggelige fridager og komme i julestemning! Gdansk - sjarmerende, fargerik og gjestfri! Byen ligger vakkert til ved Gdansk-bukten i Østersjøen, med en hovedkanal som leder helt inn til hjertet av gamlebyen og skaper et veldig hyggelig miljø. Vi har et pakketilbud fra torsdag 07. til søndag 10. desember. UTSOLGT!!  Mer info her!

Send forespørsel!

Vi  anbefaler selvfølgelig også julemarkedene  i Zagreb (som har blitt kåret til Europas beste Julemarked i to år på rad), Helsinki, Wroclaw og Berlin!

Se flere reiseforslag!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.