Julemarked i Riga 2017!

Det er lurt å være tidlig ute! Årets julebord med firmaet? Eller - det går an å ta seg en jentetur eller ta med kona på tur også! Vi har pakker med fly og hotell til en veldig bra pris og med supre avreisetider!  Noen førjulsdager i Riga setter deg helt sikkert i julestemning! Reiseperiode: 1. - 3. desember!

Riga's julemarked ligger i domkirkekvartalet, midt i gamlebyen, og er vakkert pyntet til markedet. De tradisjonelle ingrediensene er selvsagt på plass; gløgg (med og uten Riga Balsam), pepperkaker, brente mandler og røkte kjøttvarer. Mye å kjøpe til julegaver, alt fra håndlagde produkter av ull og lin, originale tre-leker og økologiske delikatesser.

Reiselengde:

3 dager/2 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo 1. desember kl. 08:45, med ankomst Riga 11:35.
Hjemreise fra Riga 3. desember kl. 18:10, med ankomst Oslo 19:05.

Pakkeprisen fra kr. 3.295,-

pr. person inkluderer:

  • direkteflyvning Oslo - Riga t/r med Air Baltic
  • opphold i delt dobbeltrom på hotel Konventa Seta*** med frokostbuffet
  • alle skatter og avgifter
  • 20 kg innsjekket bagasje
  • transport flyplass - hotellet t/r
  • 2 timers bysightseeing til fots, med skandinavisk-talende guide

Det hyggelige hotellet Konventa Seta*** har beliggenhet  i gamlebyen, rett ved St.Peterskirken, hvis spir er Rigas mest berømte landemerke. Meget spesielt hotell, bestående av 13 middelalderbygninger midt i gamlebyen, hvorav 7 av bygningene inngår i hotellet. 4 av disse med direkte gjennomgang. Flere av de historiske middelalder-bygningene tilhørte opprinnelig et nonnekloster. Sjarmerende små gangveier fører gjennom kvartalet.

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

Tillegg for enkeltrom.

Nyttig informasjon:

Vi skreddersyr gjerne et fullt program for dere med sightseeing, konsert-/teater-billetter. Vi kjenner til en rekke gode restauranter, reserverer gjerne bord og kan komme med menyforslag.

Les mer om Riga.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.