Opplev "Spasskaya Tower"-festival i september!

Årets høydepunkt?

Den populære Militær-tattoo-festivalen finner sted hvert år på den Røde Plass i Moskva. Ta turen og kombiner et besøk i Moskva med denne fantastiske internasjonale militær-musikk-festivalen 01. - 04. september!

"Spasskaya Tower"-festivalen feirer i år 10-års-jubileum, og finner sted fra 26. august til 3. september 2017 på Den røde plass i Moskva. Mer enn 140 grupper fra 40 land har deltatt i festivalen siden starten. Hvert år opptrer rundt 1500 musikere, militære og andre artister på "Spasskaya Tower". For 7. året på rad har festivalen en spesiell æresgjest; den legendariske franske sangeren Mireille Mathieu, som framfører verdensberømte hits som "Le temps du Muguet" og "Non je regrette rien". Her blir det høytidelige mottakelser, fantastiske konserter, oppvisninger og det hele avsluttes søndag med et fantastisk fyrverkeri.

Det sies at Moskva  er Europas mest trendy hovedstad! Her opplever vi på mange måter et tverrsnitt av Russlands kultur og historie, - men som andre storbyer verden over, har den sin helt spesielle atmosfære og egenart. Her er shopping du ikke har sett maken til, i en atmosfære som er alt annet enn vanlig.  Moskvas halvannen kilometer lange gågate Arbat, er en hyggelig promenade med fargerike, lave hus, fortauskafèer, restauranter, gateartister og selgere. 

Reiselengde:

4 dager/3 netter.

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo fredag 01. september kl. 13:10, med ankomst Moskva kl. 16:45.
Hjemreise fra Moskva mandag 04. september kl. 18:55, med ankomst Oslo kl. 20:35.

Pakkepris - kr. 5.450,-

pr. person i delt dobbeltrom

Enkeltromstillegg kr. 1.550,-

Pakkeprisen inkluderer:

  • Fly Oslo - Moskva t/r med Aeroflot
  • Alle skatter og avgifter
  • 23 kg innsjekket bagasje
  • Transport flyplassen - hotellet t/r
  • Opphold i delt twin executive-rom på hotel Budapest*** inkl. frokost
  • Billett til "Spasskaya Tower"-festivalen fredag 01.09. eller lørdag 02.09.

Hotel Budapest*** har en perfekt beliggenhet i sentrum, i stille sidegate, rett bak Bolshoi-teateret, nær Mariott Royal hotell. Kort spasertur til Kreml, Den røde plass og de fleste av byens sentrale severdigheter.

 

Send forespørsel!

Event. tillegg:

  • Hvis det isteden er ønske om billett til festivalen på avslutningsdagen søndag 03.09., kommer det et tillegg på kr. 250,- på pakkeprisen.

Les mer om Moskva!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.