Reis til Dubrovnik i 1. mai-helgen 2018!

Planlegg ferien nå! Nyt vårdagene i den vakre festningsbyen Dubrovnik. Bo på det hyggelige fire-stjerners hotellet Lero****,  med svømmebasseng og grei avstand til gamlebyen.  Her kan dere nyte sol og sjø, kombinert med byferie. Reiseperiode: Lørdag 28. april - tirsdag 1. mai! 

"De som søker paradiset på jorden må oppleve Dubrovnik...", sa George Bernard Shaw engang, og det er en grunn til at denne vakre festningsbyen blir kalt Adriaterhavets perle. Dubrovnik har masse å tilby sine feriegjester, enten de ønsker å oppleve det historiske og kulturelle, vil nyte en avslappende badeferie, eller kanskje en blanding av begge deler?

Det turkisblå havet og de maleriske, oransjefargede teglstens-takene over den lyse, dominerende bymuren, skaper et uforglemmelig inntrykk.

Reiselengde:

4 dager/3 netter

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo lørdag 28. april  kl. 06:00, med ankomst Dubrovnik kl. 08:55
Hjemreise fra Dubrovnik tirsdag 01. mai kl. 13:30, med ankomst Oslo kl. 16:30

Pakkepriser fra kr. 4.995,-

 pr. person inkluderer

  • flyvning Oslo - Dubrovnik t/r med Norwegian 
  • opphold i delt classic dobbeltrom på Hotel Lero**** m/frokostbuffet - kr. 4.995,- pr. person
  • alle skatter og avgifter
  • setereservasjon, samt 2 x 20 kg innsjekket bagasje 

Hotel Lero**** har beliggenhet ved Miramare bukten mellom Lapad halvøya og gamlebyen, ca. 1,2 km fra gamlebyen. Buss nr. 4 har holdeplass ved hotellet. Nyoppusset hotell vinteren 2017! Svømmebasseng, trening- og velvære-avdeling. 

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • transfer flyplass/hotellet t/r
  • tillegg for enkeltrom  kr. 2.100,-

Les mer om Dubrovnik

Skal du på storbyferie, har Kalinka-tours over 30-års erfaring som turoperatør på Russland og Europa, og vi kjenner reisemålene våre godt. Vi hjelper deg så langt vi kan med alle dine ønsker... 

Se flere reiseforslag!

Det er moro å kunne tilby dere en 4 dagers tur til Kiev langhelgen 10.-13.08., med engelsk-talende guide. Opplev Kiev i august, og kos dere i denne hyggelige byen. 

Sett av noen dager i en travel førjulstid, reis til et av de vakre julemarkedene i Europa og kos deg, sammen med gode venner, familien, eller hvorfor ikke ta med firmaet til utlandeet? Det er nå dere skal planlegge hvis dere vil ha rimelige pakker! 

Planlegg en storbyferie og langhelg for vårens høytider! Riga, Gdansk og Dubrovnik i påsken og 1. mai-helgen! Sjekk ut tilbudene!

For jentegjengen har vi konsertpakker til Shania Twain, som skal ut på ny tur i 2018, og kommer til Praha lørdag 6. oktober. Så hold av helgen 05.-07. oktober! Andrea Bocelli er tilbake i Gdansk for ny konsert i januar 2019. Kjøp konsertpakken i god tid, så har du sikret plassen!

Nå kan du planlegge turen du lenge har drømt om! Opplev Jerevan og Armenia sammen med vår norske guide; Jussi Flemming Biørn, som kjenner landet og tar dere med på en uforglemmelig reise. Se landet og hør den fantastiske historien tilbake til år 301, med en strålende utsikt til Ararat! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.