Reis til Dubrovnik i 1. mai-helgen 2018!

Planlegg neste års ferier nå! Nyt vårdagene i den vakre festningsbyen Dubrovnik. Velg mellom hotellene Kompas**** og Lero****, begge med svømmebasseng og grei avstand til gamlebyen.  Her kan dere nyte sol og sjø, kombinert med byferie. Reiseperiode: Lørdag 28. april - tirsdag 1. mai! 

"De som søker paradiset på jorden må oppleve Dubrovnik...", sa George Bernard Shaw engang, og det er en grunn til at denne vakre festningsbyen blir kalt Adriaterhavets perle. Dubrovnik har masse å tilby sine feriegjester, enten de ønsker å oppleve det historiske og kulturelle, vil nyte en avslappende badeferie, eller kanskje en blanding av begge deler?

Det turkisblå havet og de maleriske, oransjefargede teglstens-takene over den lyse, dominerende bymuren, skaper et uforglemmelig inntrykk.

Reiselengde:

4 dager/3 netter

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo lørdag 28. april  kl. 06:00, med ankomst Dubrovnik kl. 08:55
Hjemreise fra Dubrovnik tirsdag 01. mai kl. 13:30, med ankomst Oslo kl. 16:30

Pakkepriser fra kr. 4.895,-

 pr. person inkluderer

  • flyvning Oslo - Dubrovnik t/r med Norwegian 
  • opphold i delt superior dobbeltrom m/balkong på sjøsiden på Hotel Kompas**** m/frokostbuffet - kr. 4.895,- pr. person
  • opphold i delt classic dobbeltrom på Hotel Lero**** m/frokostbuffet - kr. 4.995,- pr. person
  • alle skatter og avgifter
  • setereservasjon, samt 2 x 20 kg innsjekket bagasje 

Hotel Kompas**** har beliggenhet på Lapad halvøya, ved siden av sandstranden i Sumratin-bukten. Hotellet ligger ved den roligste delen av den trivelige strandpromenaden, og med utsikt mot det azurblå Adriaterhavet. Hotellet ligger terrassert ned mot strandpromenaden. 3 km fra gamlebyen, bussholdeplass like ved hotellet. Svømmebasseng, SPA- og velværesenter.

Hotel Lero**** har beliggenhet ved Miramare bukten mellom Lapad halvøya og gamlebyen, ca. 1,2 km fra gamlebyen. Buss nr. 4 har holdeplass ved hotellet. Nyoppusset hotell vinteren 2017! Svømmebasseng, trening- og velvære-avdeling. 

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • transfer flyplass/hotellet t/r
  • tillegg for enkeltrom (Kompass kr. 1.650,-/Lero kr. 2.100,-)

NB! Frist for kjøp: 24. september!

Les mer om Dubrovnik

Skal du på storbyferie, har Kalinka-tours over 30-års erfaring som turoperatør på Russland og Europa, og vi kjenner reisemålene våre godt. Vi hjelper deg så langt vi kan med alle dine ønsker... 

Se flere reiseforslag!

Det er alltid moro å få en opplevelsesgave, - og en reise til et hyggelig reisemål, hvor en kan oppleve noe sammen med andre, er helt topp!

Heavy metal-bandet Iron Maiden skal ut på sin Europa-turné i 2018, og vi har konsertpakken til "Legacy of the Beast" 20. juni i Praha! (NB! Kort kjøpefrist!)  For jentegjengen har vi konsertpakker til Shania Twain, som skal ut på ny tur i 2018, og kommer til Praha lørdag 6. oktober. Så hold av helgen 05.-07. oktober! 

Planlegg en storbyferie og langhelg for vårens høytider! Foreløpig har vi Riga i påsken og 1. mai-helgen og Dubrovnik i 1. mai-helgen. Følg med, - vi legger ut etterhvert! Les mer!

Nå kan du planlegge turen du lenge har drømt om! Opplev Jerevan og Armenia sammen med vår norske guide; Jussi Flemming Biørn, som kjenner landet og tar dere med på en uforglemmelig reise. Se landet og hør den fantastiske historien tilbake til år 301, med en strålende utsikt til Ararat! 

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.