Opplevelsesrik rundtur på sykkel i Transylvania! - 8 dager/7 netter

Er dere en sporty gjeng som kunne tenke dere å sykle fjellene i Romania? Bli med på en begivenhetsrik rundreise på sykkel, hvor dere opplever vinregionen Valea Calugareasca, Bran og Draculas slott, Viscri, Crit, middelalderbyen Sighisoara, Sibiu og til slutt ned det spektakulære Transfagarasan-passet, med mektige alpine landskaper, Balea-fossen og -innsjøen. Dere ender opp der dere startet; i Bucuresti. Reiseleder blir med hele veien! Reis i september 2017!

Her opplever dere spennende og spektakulær natur, vakre slott med mystikk og mye historie, besøk i vakre middelalderbyer som står på UNESCO's verdensarvliste, rumensk landsbyliv og får sykle ned en av Europas mest spektakulære og beste veier; "Transfagarasan highway", samt overnattinger på gode hotell (og i en borg), mye god mat og hyggelige piknik-lunsjer og selvfølgelig tid til besøk i hovedstaden Bucuresti. Reisen foregår på sykkel (ca. fire timers kjøring pr. dag), kombinert med buss, som bringer og henter på noen strekninger.

Vi arrangerer reisen i samarbeid med vår reisearrangør i Romania, som er norsk, og hele turen blir ledsaget av norsktalende reiseleder. Dette kan bli en annerledes reise, for den rette gjengen som liker litt utfordring og spenning!

Da arrangøren hadde en tilsvarende sykkeltur i september 2015, med syv seniorer fra Norge, fikk de en tilbakemelding fra en av dem; "Nå har jeg vært på slike turer i over 20 år, og dette har vært den beste og billigste jeg har vært med på"...

Reiserute:

Dere bestemmer selv datoene når dere vil reise, men arrangøren anbefaler tur i september.

To netter i Bucuresti (ved ankomst/avreise), en natt i Cabana Hadar, en natt i Brasov, en natt i Crit, en natt i middelalderbyen Sighisoara (i borgen) og en natt i Sibiu. Se kart over reiseruten nederst på siden! Og mer detaljerte sykkelruter under "Programmet dag for dag".

Avreisedager i 2017:

En tur i september - dagene bestemmer dere!

Pakkepris kr. 9.375,-

pr. person i delt dobbeltrom - ved GRUPPE på 7-8 personer

Enkeltromstillegg kr. 1.200,-

Pakkepris kr. 6.940,-

pr. person i delt dobbeltrom - ved GRUPPE på 20 personer

Enkeltromstillegg kr. 1.200,-

Pakkeprisen inkluderer:

 • Transport flyplass-hotell i Bucuresti t/r
 • Opphold i delt std. dobbeltrom på gode hoteller/en natt i "Cazare" 
 • Alle frokoster
 • Fire piknik-lunsjer underveis + middagen Dag 4
 • All transport som gjelder rundreisen
 • Sykler
 • Reiseleder
 • Sightseeing-turer ifølge program
 • Lokal agent ressurs 24/7

Hoteller:

 Gode 3* hoteller på hele turen, bortsett fra i Crit, hvor gruppen vil bli innlosjert i et "Cazare" (et stort hus med flere rom).

Send forespørsel!

Ikke inkludert:

 • Flyreisen norsk flyplass - Bucuresti t/r
 • Lunsjer (utover fire pikniker)  og alle middagene (bortsett fra Dag 4)

Dette er ikke en påmeldingstur, men en gruppetur for en gjeng som er glad i å sykle! Det er lagt opp til at det enten er en gruppe på 7-8 stykker eller over 20 personer. Turen er åpen for tilpasning i henhold til gruppens behov, ønsker og preferanser.

Flyreisen norsk flyplass - Bucuresti - norsk flyplass er ikke inkludert i prisen.  Flyreisens kostnad er avhengig av tilgjengelige bookingklasser når du bestiller reisen. Be om tilbud! Vi anbefaler at du gjør bestillingen av reisen så tidlig som mulig for å oppnå best mulig flypris.

Les mer om Bucuresti.

Programmet dag for dag

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.