Viktig info om visum

Visumregler for Tyrkia

Fra og med 1. april 2014  innføres nye regler for innreise til Tyrkia! 

Alle reisende til Tyrkia MÅ søke om visum på forhånd! 

Man kan  ikke lenger betale en visumavgift på flyplassen ved ankomst Istanbul/Tyrkia som tidligere.  Reisende uten visum kan bli nektet innreise! 

Visumet MÅ skaffes  FØR innreise til Tyrkia, og dette gjøres på hjemmesidenr:

https://www.evisa.gov.tr/en/

Det koster USD 20,- pr. person som betales med kort på nettsiden ved kjøp av visum. Bekreftelsen må printes ut og medbringes på reisen. Visumet gir rett til flere innreiser innenfor en 6 måneders periode. 

NB: Gjelder for opphold opp til 90 dager.  For lengre opphold  må det søkes visum i god tid  før reisen ved Tyrkias ambassade i Oslo, eller eventuelt søke utvidet visum ved lokal politistasjon på oppholdsstedet i Tyrkia.

Det er alltid moro å få en opplevelsesgave, - og en reise til et hyggelig reisemål, hvor en kan oppleve noe sammen med andre, er helt topp!

For jentegjengen har vi konsertpakker til Shania Twain, som skal ut på ny tur i 2018, og kommer til Praha lørdag 6. oktober. Så hold av helgen 05.-07. oktober! 

Planlegg en storbyferie og langhelg for vårens høytider! Riga, Gdansk og Dubrovnik i påsken og 1. mai-helgen! Sjekk ut tilbudene!

Nå kan du planlegge turen du lenge har drømt om! Opplev Jerevan og Armenia sammen med vår norske guide; Jussi Flemming Biørn, som kjenner landet og tar dere med på en uforglemmelig reise. Se landet og hør den fantastiske historien tilbake til år 301, med en strålende utsikt til Ararat! 

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.