Norske statsborgere trenger ikke visum for å reise til Ukraina

Visumregler for Ukraina

VISUM - UKRAINA

Norske statsborgere, eller statsborgere fra EØS/EU-landene, Sveit, USA og Canada trenger ikke visum til Ukraina for opphold mindre enn 90 dager.

 

Informasjonen nedenfor gjelder for lengre opphold, og for reisende fra andre land enn de nevnt over!

Visum søkes hos:

Ukrainas Ambassade i Norge
Konsulatavdelingen
Arbins gate 4
0253 Oslo 

Telefon 22 83 55 58
Telefax 22 83 55 57
e-post: consul@ukremb.no

Åpningstid: mandag, onsdag, fredag 1000 – 1300
Tirsdag: 1500 - 1700

Telefontid:  mandag, onsdag, fredag 15:00-17:00,  tirsdag: 10:00-13:00.

For deltaljer om krav  til visum til Ukraina viser vi til oppdaterte informasjoner ved ambassadens egen hjemmeside: www.mfa.gov.ua/norway

Aktuell flyreise, nødvendig hotellopphold med visum-support, samt eventuelt øvrig landarrangement, bestilles hos oss i Kalinka-tours.

 

Det er alltid moro å få en opplevelsesgave, - og en reise til et hyggelig reisemål, hvor en kan oppleve noe sammen med andre, er helt topp!

For jentegjengen har vi konsertpakker til Shania Twain, som skal ut på ny tur i 2018, og kommer til Praha lørdag 6. oktober. Så hold av helgen 05.-07. oktober! 

Planlegg en storbyferie og langhelg for vårens høytider! Riga, Gdansk og Dubrovnik i påsken og 1. mai-helgen! Sjekk ut tilbudene!

Nå kan du planlegge turen du lenge har drømt om! Opplev Jerevan og Armenia sammen med vår norske guide; Jussi Flemming Biørn, som kjenner landet og tar dere med på en uforglemmelig reise. Se landet og hør den fantastiske historien tilbake til år 301, med en strålende utsikt til Ararat! 

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.