Albania – vakkert, lite og annerledes…

Vi kan tilby en pakkereise til Tirana; hjertet og hovedstaden i Albania. Etter at kommuniststyret falt, har Tirana blitt en "fargeklatt" og gjennomgått en enorm utvikling, og fremstår i dag arkitektonisk som en blanding av ottomansk og moderne europeisk storby.

Sentrum i Tirana preges av en rekke vakre parker. Den største, Rinia, er et populært samlingssted både på dag- og kveldstid. På Skanderbeg-plassen, foran hotell Tirana, troner statuen av nasjonalhelten George K. Skanderbeg.

Verdt et besøk er Nasjonalmuseet, kunsthåndverksgalleriet, arkeologisk museum og det moderne, internasjonale kultursenteret (opprinnelig planlagt som mausoleum for Enver Hoxa), som ligger like ved hotell Europapark. Tirana har også en botanisk hage med over 2000 plantearter.

Byen har et meget aktivt opera- og ballett-teater og flere steder hvor man kan oppleve den fargerike albanske folklorekunsten. Om kveldene gjennom vår-sommer-høst preges byen av et yrende utendørs-liv, med restauranter, puber og nattklubber…Klimaet i Albania er varmt og tørt i sommerhalvåret, og mildt og fuktig om vinteren. Et land du vil komme til å elske; urørt natur og kulturelle mysterier, som sammen vil skape en helt ny opplevelse…

Reiselengde:

3 dager/2 netter

Pakkeprisen fra kr. 3.590,- 

 pr. person inkluderer

  • flyvning Oslo – Tirana t/r med Austrian Airlines
  • 2 netter i delt dbl rom med buffet frokost på hotel Mondial****
  • alle skatter og avgifter
  • 20 kg innsjekket bagasje

Hotel Mondial**** har beliggenhet på ringveien, ca. 15 minutters spasertur inn til den sentrale Skanderbeg-plassen og Nasjonalmuseet. Meget velutstyrte, smakfullt individuelt innredede rom av god størrelse. Alle med balkong.

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • Tillegg for enkeltrom
  • Transfer flyplass/hotellet t/r

Fra Tirana kan du lett komme til badebyen Dürres, med vakre strender og badehoteller. Vi skreddersyr reisen din, og hjelper deg med dine ønsker!

Les mer om Tirana

Se flere reiseforslag!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.