Archibald U Karlova Mostu****

Fantastisk beliggenhet i bydelen Mala Strana, på den fredelig og sjarmerende Kampa-plassen, rett ved Karlsbroen og elven Vltava. Hotellet fremstår i dag som et sjarmerende og godt 4-stjerners alternativ.

Adresse

Na Kampe 15.

Om hotellet

Bygningen har sin opprinnelse på 1500-tallet. Under hele restaurerings-/renoverings-arbeidet, som ble avsluttet i 1998, vektla man å beholde den historiske atmosfæren. Hele hotellet ble totalrenovert og oppgradert etter flommen høsten 2002. Den hjemmekoselige, lune atmosfæren og det hyggelig interiøret ble da enda mer rendyrket og utviklet. Bygningen er fra det 15. århundre og er i dag fredet. Et hotell med særpreg og atmosfære. 4 etasjer, 26 rom.

Les mer  

Send forespørsel!

Se flere hoteller i Praha

Fakta om Tsjekkia-Praha:

Valuta: Korona (CZK)

Nasjonaldag: 28. oktober

Tidsforskjell fra Norge: Ingen

Hva skjer i Praha?

  • Opera, ballett, teater og klassiske konserter
    Praha er berømt for opera, ballett og klassiske konserter. Forestillinger finner sted i flere praktfulle operahus, flotte konsertsaler og i en rekke historiske kirker. 
    Besøk et Praha-teater for en typisk tsjekkisk opplevelse. Svart lys-teater er en blanding av dynamiske danserutiner, mimeartister, animert film og toppmoderne visuelle- og lyd-effekter. Mens marionett-teateret har gigantiske dukker. Dette appellerer til voksne og barn i alle aldre og nasjonaliteter. Vi hjelper deg med bookinger!

Været i verden

Sjekk yr.no for å se hvordan været er i Praha!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.