Astarea hotel i Mlini***+

Astarea Hotel ligger i en vakker resort, sammen med Villas Mlini, ved den lille fiskelandsbyen Mlini, ca. 10 km syd for Dubrovnik. Omgitt av middelhavsklima, tradisjon, skjønnhet og kroatisk gjestfrihet. 

Hotellet er en oase av fred og ro for alle som drømmer om kvalitet og en avslappende ferie. Å bo på et hotell med en middelhavshage, en utsikt over det åpne havet og øyene, tilbyr et perfekt avbrekk fra dagens mas og jag… Supert sted for barnefamilier!

Kort vei (10-50 m) til stranden. Det er god forbindelse fra Mlini til Dubrovnik, både med offentlige busser, shuttle-busser (tar ca. 20 min.) og båter. (Båtene går i sommer-perioden til gamlebyen, tar ca. 30-40 min.) Resorten ligger 150 m fra Mlini. Nærmeste buss-stopp: Astarea buss-stasjon. På buss-stasjonen i Dubrovnik kan du ta buss nr. 10 til Cavtat og Mlini. Villa-/hotell-gjester kan også avale transport med shuttlebuss/taxi på forhånd.

Adresse

Marka Marojice 40.

Om hotellet

Hotellet åpnet i 1971, men er totaltrenovert i 2013 og fremstår som helt nytt. Astarea hotel består av en hovedbygning – Astarea 1, og et anneks – Astarea 2.  Astarea 1*** har 213 rom og 4 suiter, 5 etg.  Astarea 2*** har 90 rom og 3 etg. Hoved-restauranten og facilitetene ligger i hotellet, og det er felles uteområder med svømmebasseng.

Les mer  

Send forespørsel!

Se flere hoteller i Dubrovnik

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.