Athen

Athen er i dag en moderne, fargerik og pulserende by. Alt arbeidet i forkant av OL i 2004 har vært utrolig berikende for byen, – ikke minst hva angår kommunikasjon og øvrig infrastruktur. Foruten de utrolige severdighetene fra oldtiden er byens lille gamleby, Plaka, ved foten av Akropolis, en av de største turistmagnetene i byen, med sine sjarmerende, trange gater, endeløse antall småbutikker, barer, kafeer og restauranter, – og ikke minst pulserende i sene kveldstimer…

Les mer om byen  

Send forespørsel!

Send en forespørsel og vi skreddersyr din reise når det passer deg – med hotelpakke eller kun fly!

Reiseforslag

Reis til Athen – og opplev denne fantastiske byen full av oldtids-minner. I den lille gamlebyen, Plaka, ved foten av Akropolis, finner du sjarmerende, trange gater, endeløse antall småbutikker, barer, kafeer og restauranter, – et pulserende liv til sene kveldstimer…

Meget vakkert og smakfullt luksushotell med dempet, flott atmosfære. Perfekt beliggende i rolig gate ved gamlebyen Plaka.

Moderne hotell med perfekt beliggenhet nedenfor Akropolis og Herodion amfi-teater. Ca. fem minutters spasertur til Plaka.

Perfekt beliggenhet i sidegate rett ved shoppinggaten Ermou med gamlebyen, Plaka, bare noen få hundre meter unna. En kort spasertur til New Acropolis Museum.

Moderne hotell, med fin beliggenhet i rolig sidegate, ved foten av Akropolis og ved Herodion amfi-teater. To minutter fra søsterhotellet Herodion, og ca. fem minutters spasertur til Plaka.

Severdigheter

På høyden over Athen, ligger Akropolis, antikken borg og et av verdens mest kjente monumenter og selve symbolet på gresk kultur. Akropolis-høyden er synlig fra store deler av byen, der den troner 150 meter over havet. I 1987 kom Akropolis på UNESCO’s verdensarvliste.

Fakta om Hellas/Athen:

Valuta: Euro (EUR)

Nasjonaldag: 25. mars

Tidsforskjell fra Norge: +1 time

Hva skjer i Athen?

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.