Besøk trendy Riga – landets pulserende hjerte!

Nyt noen dager i Riga – Baltikum’s Paris! Byen er i dag et av de mest populære "nye" reisemålene i Europa. En tur til denne koselige byen gir mersmak. Kan fint kombineres med badebyen Jurmala.

Latvias hovedstad, Riga, er landets pulserende hjerte. Den gamle Hansabyen har gjennomgått en enorm utvikling de siste årene. 

Her har mange utenlandske interesser gjort sitt inntog, noe du merker både på de gode, moderne hotellene, de store tilbudet av butikker og kjøpesentra, interessante og gode restauranter, gode spa-tilbud og den enorme aktiviteten med praktfull renovering av de tallrike, vakre, historiske bygningene i gamlebyen. 

Reiselengde:

3 dager/2 netter 

Pakkeprisen fra 2.355,-

pr. person inkluderer

  • direkteflyvning Oslo – Riga t/r med Norwegian
  • opphold i delt dbl rom med buffetfrokost på Opera Hotel & SPA****
  • alle skatter og avgifter- setereservasjon og 2 x 20 kg innsjekket bagasje

Opera Hotel & SPA**** har en meget god beliggenhet ved den vakre byparken, med utsikt mot kanalen som renner gjennom parken og mot Operahuset. Kun 200 meter fra hotellet og 300 meter fra gamlebyen.

Send forespørsel! 

Tilleggskostnader: 

Tillegg for enkeltrom 

Kalinka-tours har over 30 års erfaring med reiser til spennende reisemål i Russland og Europa. Vi kjenner Riga godt og kan hjelpe til med reservasjon av sightseeinger, underholdning og restauranter.

Les mer om Riga  

Se flere reiseforslag!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.