Bratislava – byen med slott og middelaldertårn!

Slovakias hovedstad har lenge vært et etterspurt reisemål hos oss, og nå har vi endelig lagt byen inn som et nytt reisemål! Bratislava; byen med spennende severdigheter og en kjempekoselig gamleby! Nå kan du reise dit via Wien, og velge mellom transport med bil, eller ta hyggelig båttur på Donau for å komme fram til reisemålet!

Bratislava er nærmeste nabo til Wien, og kan skilte med flotte borger, kirker og en fantastisk sjarmerende, koselig og malerisk gamleby. Her er de fleste bygningene historiske; som rådhuset, bymuseet og Universitetets bibliotek, en bygning fra 1756.I sentrum finnes det sterke innslag fra barokktiden, som f. eks. Grassalkovich Palace, presidentpalasset, fra ca.1760.

Byen blir delt i to av elven Donau, der Alpene møter Karpatene. Bratislava har en rik historie og en fantastisk gamleby, med hyggelige restauranter, romantiske gater og en fredelig og god atmosfære.

Bratislava slott troner høyt, der det ligger på en høyde med en fantastisk utsikt over byen. Det er en populær severdighet, og sammen med presidentpalasset i Bratislava, er det blant byens største attraksjoner.

Hvis du er av dem som lenge har vært nysgjerrig på Bratislava, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg dit.

Reiselengde:

4 dager/3 netter

Pakkeprisen fra kr. 4.095,-

pr. person inkluderer

  • fly Oslo – Wien t/r med Austrian Airlines
  • opphold i delt dbl rom med buffetfrokost på hotel Crowne Plaza Bratislava****+
  • alle skatter og avgifter

Crowne Plaza Bratislava**** har fin beliggenhet i hjertet av Bratislava, bare noen få skritt fra den historiske gamlebyen. Hotellet ligger vis-a-vis det storslåtte presidentpalasset, rett i utkanten av byens fotgjengerområde og bare noen få minutters spasertur til det berømte Bratislava slottet.

Send forespørsel! 

Tilleggskostnader:

  • Tillegg for enkeltrom 
  • Tillegg for transport fra flyplassen i Wien til Bratislava.
     Her kan du velge mellom transport med bil, eller ta båt fra Wien. Bratislava ligger ca. seks mil fra Wien, og turen tar ca. 1 time med bil og 1 1/2 time med båt.  
 Dette priseksempelet gjelder 7.-10.oktober, og forutsetter ledig plass på fly og hotell. Ved andre reiseperioder kan prisen bli en annen.

Les mer om Bratislava.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.