Budapest – to byer i en

Budapest – naturlig skilt av legendariske Donau. På Buda-siden finner du Fiskerbastionen, Mathiaskirken og slottet, og i de trange gatene rundt ligger hyggelige kaféer og små forretninger.

Pest-siden preges av den storslåtte Parlaments-bygningen og av moderne hoteller i glass og betong. Her er også handlegatene med velfylte forretninger, hvor blant annet kunsthåndverk og klær er gode kjøp.

Gågaten Vaci utca går gjennom hele sentrum av Budapest, parallelt med Donau,  og er på mange måter nerven i byen, hva angår både shopping og kafe-liv. Denne gågaten strekker seg fra den store og populære Markedshallen i den ene enden og frem til Vörösmarty-torget og den berømte Gerbaud-kafeen/koditoriet i den andre enden.

Du spiser godt og til utrolig lav pris i Budapest, og du kan velge mellom alle typer restauranter fra de små idylliske til tradisjonsrike Gundel. Gå heller ikke glipp av et besøk på et av byens mange gode konditorier. På Gerbaud på Vörösmarty Tèr smaker kaffen og kakene bedre enn noe annet sted i verden.

Sett også av en dag til å reise ut av byen; du kan enten ta tog, buss eller leie en bil. Vi anbefaler den lille middelalderbyen Szentendre med sine trange gater og det spennende muséet til keramikeren Margi Kovacs. Eller en tur til vindistriktet Eger, eller ut på pusztaen for å se en forrykende rideoppvisning.

Reiselengde: 

3 dager/2 netter

Pakkeprisen fra kr. 2.790,-

pr. person inkluderer

  • direkteflyvning Oslo – Budapest t/r med Norwegian
  • opphold i delt dobbeltrom  med buffetfrokost på populære hotel Erzebet*** 
  • alle skatter og avgifter
  • setereservasjon og 20 kg innsjekket bagasje

Hotel Erzebet*** ligger sentralt i sentrum, på Pest-siden, i kort avstand til shopping- og restaurant-områdene nær gågaten Vaci utca.

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • Tillegg for enkeltrom

Nyttig informasjon:

Det finnes flere gode Spa muligheter i Budapest, ett eksempel er Gellért badet. Vi i Kalinka-tours kjenner byen godt, og kan tipse deg om hvor du kan gå og hva du kan finne på. Vi skreddersyr deres reise, så ønsker dere hjelp med sightseeinger, konsert-/teater-billetter, restaurantbooking eller kanskje et møterom, hjelper vi gjerne.

Les mer om Budapest

Se flere reiseforslag!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.