Cloister Inn***

Ideell beliggenhet i gamlebyen, nær varehuset Tesco, teateret Laterna Magica og Nasjonalteateret. Kort avstand til turistmylderet i gågatene og hovedtorget i gamlebyen. 
Det er en rekke butikker og spisesteder i nærområdet. Hotellet ligger i et stille område med lite trafikk.

Adresse

Konviktska 14.

Om hotellet

Totalrenovert 1999 og kontinuerlig godt vedlikehold. Omfattende renovering av alle rommene. Noen rom med ny tapet, og skifte av farge på vegger.  Utskifting av en del av rom-møblene og tekstiler osv. 2012/2013.

Et meget bra og populært 3-stjerners hotell, og et av meget få 3-stjerners-hotellene i Praha med både A/C  og minibar. Cloister Inn er en del av et gammelt klosterområde, som bl.a. også inkluderer en aktiv kirke. 5 etasjer,  74 rom. 

Les mer  

Send forespørsel!

Se flere hoteller i Praha

Fakta om Tsjekkia-Praha:

Valuta: Korona (CZK)

Nasjonaldag: 28. oktober

Tidsforskjell fra Norge: Ingen

Hva skjer i Praha?

  • Opera, ballett, teater og klassiske konserter
    Praha er berømt for opera, ballett og klassiske konserter. Forestillinger finner sted i flere praktfulle operahus, flotte konsertsaler og i en rekke historiske kirker. 
    Besøk et Praha-teater for en typisk tsjekkisk opplevelse. Svart lys-teater er en blanding av dynamiske danserutiner, mimeartister, animert film og toppmoderne visuelle- og lyd-effekter. Mens marionett-teateret har gigantiske dukker. Dette appellerer til voksne og barn i alle aldre og nasjonaliteter. Vi hjelper deg med bookinger!

Været i verden

Sjekk yr.no for å se hvordan været er i Praha!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.