Det nye Warszawa – dager med opplevelser!

Warszawa gir mersmak. Det er et sted å vende tilbake til: Vakkert, spennende og litt annerledes. Gamlebyens hjerte er Markedsplassen (Rynek Starego Miasta) med sine fargerike middelalderbygninger og mange uterestauranter…

Under krigen ble nærmere 85 prosent av Warszawas bebyggelse lagt i ruiner, og halvparten av befolkningen ble drept. Få europeiske byer led tilsvarende massive og brutale tap. Da freden kom ble det satt i gang en imponerende mobilisering for å gjenoppbygge byen, alle deltok – unge som gamle. Helt spesiell er historien bak den vakreste severdigheten i Warszawa; gamlebyen – Stare Miasto. Smale brosteinsgater, rustikke bygninger og markedsplassen med gatemusikanter og portrettegnere, gir oss et inntrykk av å være satt flere hundre år tilbake i tid. Sannheten er at bydelen ikke er mer enn litt over 40 år.

Både gamlebyen Stare Miasto og Nowe Miasto ble bygget opp igjen i årene etter krigen og frem til 1970-årene og fremstår i dag slik den en gang så ut. I gamlebyen finner man i dag også en lang rekke meget særpregede og gode restauranter, og en mengde interessante gallerier.

De beste shoppingområdene finner du langs "Royal Route"/Nowy Swiat, i Ul. Swietokrzyska og Marszalkowska. Et godt argument for å reise til nettopp Warszawa er uten tvil at det fortsatt er svært billig her sammenlignet med norsk standard!

Reiselengde:

3 dager/2 netter

Pakkeprisen fra kr. 2.425,-

pr. person inkluderer

  • direkteflyvning Oslo – Warszawa t/r med Norwegian
  • opphold i delt dbl rom med buffetfrokost på hotel Metropol*** 
  • alle skatter og avgifter
  • setereservasjon, og 2 x 20 kg innsjekket bagasje

Hotel Metropol*** har beliggenhet i sentrum, like ved Polonia Palace.

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • Tillegg for enkeltrom

Nyttig informasjon:

En reise til Warszawa kan også kombineres med Krakow!

Les mer om Warszawa

Kalinka-Tours er Norges ledende på Øst- og Sentral -Europa. Vi skreddersyr turer til grupper og individuelle reisende. Ta kontakt for et tilbud! 

Se flere reiseforslag!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.