Dubrovnik

Denne vakre festningsbyen i Kroatia blir kalt Adriaterhavets perle, og har masse å tilby sine feriegjester, enten de ønsker å oppleve det historiske og kulturelle, vil nyte en avslappende badeferie eller kanskje en blanding av begge deler..

"De som søker paradiset på jorden må oppleve Dubrovnik…" (George Bernard Shaw.)

Les mer om byen  

Send forespørsel!

Send en forespørsel og vi skreddersyr din reise når det passer deg – med hotelpakke eller kun fly!

Reiseforslag

Hvorfor ikke ta noen dager med bading og ferie til Adriaterhavets perle i august/september? Bo på det lekre 4-stjerners hotellet Kompas, med fin beliggenhet i åssiden ved Sumratin-bukten på Lapad-halvøya. Kort vei til strand og hyggelige restauranter. 

Luksushotell med privat strand og gode restauranter. Beliggenhet nær gamlebyen (8 minutter til fots til Ploce-porten). Flott utsikt over gamlebyen og øya Lokrum fra terrassene og alle rommene som vender ut mot havet. 

 

Meget bra 4-stjerners hotell med flott beliggenhet ved Lapadbukta i en større privat have/parkanlegg. Rett ved en hyggelig og fin gågate med en lang rekke kafeer, restauranter, barer og småbutikker. 3 km fra gamlebyen, 150 meter fra busstopp for buss nr. 6, som går til/fra  Pileporten i gamlebyen 5-6 ganger i timen.

Beliggenhet rett ved havet i Babin Kuk, på nordenden av Lapad-halvøya, med panoramautsikt over Adriaterhavet. Privat terrassert anlegg ned mot klippene ved havet, med restaurant, kafe, bar, uteservering. 4 km fra gamlebyen. Det går shuttle-busser mellom hotellet (70 m fra hotellet) og gamlebyen (Pile-porten).

Villas Mlini er tilknyttet en vakker resort, sammen med hotel Astarea, ved den lille fiskelandsbyen Mlini, ca. 10 km syd for Dubrovnik. Omgitt av middelhavsklima, tradisjon, skjønnhet og kroatisk gjestfrihet.

Fakta om Kroatia/Dubrovnik:

Valuta: Kroatiske kuna (HRK)

Nasjonaldag: 25. juni

Tidsforskjell fra Norge: Ingen

Hva skjer i Dubrovnik?

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.