Survey med alle relevante felttyper demonstrert

Her kan du skrive en liten innledning.

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Dette feltet er satt opp som "Tekstblokk" - Tillater brukeren å fylle ut tekst

Dette feltet er satt opp som "Tekstblokk" - siden dette feltet også skal fylles ut med tekst.

Seksjonsoverskrift

"Seksjonsoverskrift" - felt-typen er brukt her. En overskrift som du kan sette innimellom de andre feltene.

Felttypen "Nummer" - Her må man nødt til å fylle inn et tall. Man kan spesifisere om det er kreves heltall og sette øvre og nedre grense for hva som er tillatt.

Et avsnitt er bare en tekst som ligger som støtte eller forklaring til noe i skjemaet.

Her brukte vi felttypen "E-post" - litt kontroll på at brukeren fyller inn en gyldig e-post adresse. Bruk denne når man spør etter en epostadresse. Kan kobles mot kvitteringsmail.

"Enkeltvalg /flervalg" lar deg spesifisere flere valgmuligheter. Her demonstrert med knappetypen "radioknapp" som lar deg velge ett av alternativene.

"Enkeltvalg /flervalg" lar deg spesifisere flere valgmuligheter. Her demonstrert med knappetypen "avkrysningsboks" som lar deg velge flere av alternativene.

Andre skjemafelt som ikke vises til brukeren:
"Skjemamottaker" - hvem skal motta e-post ved utfylling av skjema?
"Tilbakemeldingsfelt" brukes hvis du vil sende en kvittering til den som fylte ut skjemaet.
"Bekreftelse" Når man har fylt ut vises denne beskjeden..

Bak «Avansert» fanen finnes det mulighet for en rekke innstillinger.
Start og sluttdato - Ett
Begrensning av antall - f.eks i forbindelse med påmelding
Mulighet for å sende brukeren til en passende side etter at skjemaet er utfylt.

Bli med på en fire netters tur til St.Petersburg; 19.-23. desember! Fly fra Oslo til Helsinki, to netter på ferja og to netter i St.Petersburg. Opplev denne magiske tiden på året og kjenn på atmosfæren i vakre, julepyntede byer! Og det beste av alt; - du trenger ikke visum!

Nå kan du planlegge turen du lenge har drømt om! Opplev Armenia, med sine spektakulære fjell, mangfoldige natur og utrolige historie. Meld deg på turen 27. september med norsk guide ELLER finn en lørdag som passer for deg. Mange lørdager å velge mellom i 2019! Bli kjent med Jerevan og Armenia sammen med engelsk-talende guide, som kjenner landet og tar dere med på en uforglemmelig reise. 

Det er lurt å være tidlig ute. Rundt om i Europas storbyer lager de til hyggelige julemarked hvert år i adventstiden. Så hvorfor ikke planlegge firma-julebordet eller turen med gjengen allerede nå? Foreløpig har vi pakker med fly, hotell (og ofte også transport og sightseeing inkl. i tilbudet) til Riga, Tallinn og Krakow, men det kommer flere etterhvert. Så følg med! Siste nyhet! Visumfritt førjulscruise til St.Petersburg!

Ønsker du å oppleve Moskva og St.Petersburg, og kanskje også "Den Gyldne Ring", har du muligheten til å slutte deg til en gruppe på reisemålet. Spennende reiser, hvor du opplever de kjente severdighetene med profesjonelle guider. 

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.