Eksotiske Istanbul – byen du gjerne kommer tilbake til…

Unn deg noen minnerike dager i denne eksotiske verdensbyen. Vi har alle våre utvalgte hoteller i det historiske Sultanahmet-området og gamlebyen, der du så absolutt bør bo…

Opplev noen opplevelsesrike dager i eksotiske Istanbul ,-  på vandring fra severdighet til severdighet,-  gjennom de tallrike butikkene i basarene, – gjennom lokale trange handlegater,- gjennom kryddermarkedet,  eller langs Bosphorus  – og  over Galata-broen ved innløpet til Det Gyldne Horn,  hvor du alltid opplever hundrevis av hobbyfiskere med fiskestengene sine,  stående tett i tett over hele broen. 

Opplev en vakker båtreise, gjerne med en av de lokale postbåtene oppover Bosphorus,-  eller ta en tur med båt ut Maramarahavet til de nærligende Prens Adalan (Princes Islands) med sine gamle fine bebyggelser.   Hotellene våre ligger alle sammen i fin gåavstand til Hagia Sophia,  Den Blå moske, –  Topkapi-palasset, Yerebatan-cisternen, Hipodrom-plassen,-  kort sagt til de aller fleste hovedseverdighetene,- samt til Den store Basaren  og Krydderbasaren.

Reiselengde: 

4 dager/3 netter 

Pakkeprisen fra kr. 3.495,-

pr. person inkluderer

  • direkteflyvning Oslo – Istanbul t/r med Turkish Airlines- opphold i delt dbl rom med frokost på Orient hostel*** i "suite rom" 
  • transport fra flyplassen til hostellet ankomstdagen
  • alle skatter og avgifter
  • setereservasjon og 30 kg innsjekket bagasje
  • mat på flyet

Orient hostel***  ligger perfekt og trivelig til ut mot en fargerik og livlig restaurant-gate, med et mylder at utendørs-restauranter og -kafeer. Helt sentralt i Sultanahmet-området, korte spaserturer fra Den blå moske, Hagia Sofia, Hipodromplassen, Yerebatan-cisternen og Topkapi-palasset og med fin gå-avstand også til Den store basaren.

Send forespørsel! 

Vi skreddersyr deres reise, så ønsker dere hjelp med sightseeinger, konsert-/teater-billetter, restaurantbooking, hjelper vi så gjerne. 

Nyttig informasjon:

Du må betale visumavgift for innreise til Tyrkia. Visumet MÅ skaffes  FØR innreise til Tyrkia, og dette gjøres på hjemmesiden:https://www.evisa.gov.tr/en/ 

Det koster USD 20,- pr. person som betales med kort på nettsiden ved kjøp av visum. Bekreftelsen må printes ut og medbringes på reisen. 

Vi tilbyr også pakkereiser med direkteflyvningene  til Norwegian (Norwegian lander på Asia-siden av byen og transfer-tiden flyplass-hotell kan ta 3-5 timer!).  Ellers bl.a. med Austrian, KLM, Lufthansa og Air Baltic.

Les mer om Istanbul

Se flere reiseforslag!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.