Gruppereiser

Vi skreddersyr gruppereisen dit dere vil – når dere vil! Ta kontakt for en uforpliktende prat! Tel. 35 98 99 60

Vi i Kalinka-tours stiller med lang erfaring når det gjelder opplegg av alle typer gruppereiser, fra de enkle lavpris-turene og opp til konferanse- og incentive-turer for firmaer. Fra tema-reiser, gruppereisen for skoleklasser, studentgrupper og idrettslag, sangkor, fag-grupper og foreninger, til alle slags interessegrupper, med f.eks. vin og mat, kunst, opera, folkedans, musikk, historie osv. som fellesinteresse. Reisemål og tidspunkt velger dere, og vi skreddersyr reisen så dere blir fornøyd!

Se alle våre reisemål!

De fleste gruppereisene, uansett innhold, går nok oftest til et enkelt reisemål,-  men vi har god erfaring også med de forskjelligste slags rundreiser; – som for eksempel de du kan finne under Opplevelsesreiser med guide. Her kan også du som enkeltperson slutte deg til en gruppetur – som starter i f. eks. Moskva, Vilnius eller  St.Petersburg. Disse turene går på faste ukedager, og her kommer reisende fra mange land. Profesjonelle guider.

Vi kan nevne; "Langweekend i Moskva", "Moskva – Den Gyldne Ring – St.Petersburg", "Den klassiske Moskva og St.Petersburg-reisen". I St.Petersburg har vi både "St.Petersburg midtuke" og "St.Petersburg weekend". (Sistnevnte med skandinavisk-talende guide!).

Les mer  

For dere som reiser som GRUPPE, kan vi også tilby rundturer og tema-reiser hvor dere selv velger når dere vil reise. Vi har flere turer i Polen (i tillegg til de over); "Polen – langs Vistula-elven" (7 netter), "Gdansk på topplisten" (3 netter), "Gdansk med mere" (4 netter) og "Warszawa i detalj" (3 eller 5 netter). 

Les mer!  

Vi kan også tilby konsertpakker til aktuelle konserter, enten det er klassisk, opera eller kjente pop-artister i flere kategorier.  Hvorfor ikke ta kontakt med oss når fremtidige aktiviteter skal planlegges, eller anledninger feires. Vi skreddersyr et reiseopplegg ut fra dine ønsker.

Du har drømmene – vi hjelper deg med gjennomføringen!

Send en forespørsel!

Se alle våre REISEMÅL!

Ferie i Russland og Europa; firma- og gruppeturer, rundturer, familie- og venne-turer. Vi hjelper deg!

Pga. avbestilllinger har vi ledig kapasitet for firmaer/grupper til Krakow og Riga!

Fly, hotell, transport og sightseeing inkludert i prisen!

Kan du tenke deg noe hyggeligere enn å reise på tur med venninner? Vi hjelper deg med å planlegge en morsom tur!

"Å reise er å leve", sa den kjente eventyrfortelleren H. C. Andersen. Og når en i tilegg reiser på tur med gode venner, kjenner en virkelig at en lever… Planlegg noen dager med gjengen, reis til en storby og "la humla suse".

Har dere begynt å tenke på en klassetur for elever og lærere? Da kan vi hjelpe dere med å skreddersy reisen; fly, hotell, booke restauranter, innhente menyer, tipse om aktuelle severdigheter og sightseeinger i byen dere vil til.

Incentives, teambuilding, kick-off, seminarer, konferanser, ledersamling, kundeturer, jubileumsturer ellers årets julebord.  

Det å ta med seg hele familien når en skal planlegge en tur, er noe vi ofte drømmer om… Det å få være sammen om opplevelsene.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.