Julebord-turen

Alt for tidlig å tenke julebord nå sier du? Husker du "alt fullt", eller de beste restaurantene og de mest fordelaktige pakkeprisene utsolgt i fjor?

Å reise for å besøke julemarkedene er veldig populært. I slutten av november eller først i desember slår Europas julemarkeder opp dørene, og den deilige duften av gløgg og brente mandler som fyller julepyntede torg og gater, er nesten magisk...

Enten det gjelder firma-julebord  eller venne-julebord,  så er det lurt å være tidlig ute med bestillingene for å få de beste prisene.

Julemarkedene i adventstiden er uforglemmelig i byer som for eksempel WienPrahaBudapestKrakow, Wroclaw, Gdansk, Zagreb, Tallinn og Riga.

Send forespørsel!

For ÅRETS julemarked har vi akkurat nå et knalltilbud til Riga! Vi har pakker med fly og hyggelig 3*hotell, transport t/r og en tre-timers by-sightseeing inkl. til en veldig bra pris. Supre avreisetider! Reiseperiode: helgen 30. nov. - 02. desember!

Sjekk tilbudet her!

Kontakt oss for forslag,  både for hotell-valg  og landarrangement.  Vi skreddersyr reisen  både for individuelle og grupper!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.