Gutenbergs****

Veldig hyggelig og vakkert boutique-hotel i sentrum av gamlebyen. Perfekt beliggenhet i stille sidegate, rett ved Domkirken.

Adresse

Doma laukums 1.

Om hotellet

Hotellet åpnet i slutten av juni 2001, og holder til i en klassisk bygning fra 1880, som huset Rigas og Latvias eldste trykkeri i 120 år. Den andre delen av bygningen åpnet i 2003. Johannes Gutenberg – boktrykkerkunstens far (1550) – er den høye beskytter av disse bygningene. Da hotellet ble åpnet, ble Gutenberg også beskytter av hotellet.  Gutenbergs har totalt 38 rom, fordelt på 5 etasjer. Hotellet har nydelig interiør og en  romantisk og historisk stil.

Når du ankommer Gutenbergs, vil  du definitivt være i Riga! Alt her; malerier, graveringer, antikke fancy artikler, gamle bøker på rommene og korridorene, er som en historie om historien til Riga. I hallen i 1. etasje vil du se vakre eksemplarer av den berømte Gutenberg Bibelen og de gamle tiders bøker med utskrifter/graveringer, I hallen i 2. etasje  sees landskaper fra det 17. århundre i Latvia og Riga. Og i 3. etasje; originale malerier av latviske malere og en portrett-historie over de latviske overhoder.

Les mer  

Send forespørsel!

Se flere hoteller i Riga

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.