Hoteller

Perfekt beliggenhet ved bredden av elven Motlawa, rett overfor byens nye stolthet; Filharmonien, og Sjøfartsmuseet, – og ved begynnelsen på gamlebyen.

Perfekt beliggenhet mot hovedtorget Dlugi Targ i gamlebyen. 

Flott beliggenhet ved marinaen, parallelt med elven Motlawa, nær Sjøfartsmuseet,  og med vakker utsikt mot gamlebyen som strekker seg langs den motsatte elvebredden.

Fin beliggenhet i gamlebyen og vender også ut mot den populære og vakre promenaden langs Motlawa-elven. Rett overfor Sjøfartsmuseet og nær Kranen.

God beliggenhet med kun 7 minutters spasertur inn til gamlebyen. Nær shoppingsenteret Madison og ca. 400 meter til jernbanestasjonen tre kvartaler bortenfor.  Buss-stopp for flybussen er rett utenfor hotellet. Drøye fem minutters gange til det gamle Lenin-verftet (Lech Walesa og Solidaritet).

Qubus Hotel Gdansk er et godt valg for både forretningsfolk og for deg som ønsker å ta med deg famlien. Hotellet ligger sentralt til på "korn-øya" Spichlerzei, på motsatt side av elven Motlawa i forhold til gamlebyen. Kun minutter fra Neptuns fontene og Dwor Artusa. Hotellet har 4 stjerner og ligger i nærheten av Mariakirken og Gdánsk kran. 

Grei beliggenhet ved en av hovedgatene i byen, ca. 7 minutters spasertur til gamlebyen. Nær shoppingsenteret Madison og jernbanestasjonen. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.