Hoteller

Beliggenhet i sentrum, nær Vitava-elven, ca. 500 m fra Krutt-tårnet og gamlebyen, med alle butikkene og restaurantene.

Oppdag moderne luksus og tradisjonell glamour på Cosmopolitan hotellet i hjertet av Praha. Perfekt plassert i en rolig gate i gamlebyen. Hotellet åpnet i september 2016!

Det nye designhotellet Grand Majestic Plaza ligger i hjertet av det historiske sentrum av Praha, i gangavstand fra alle de store turistattraksjonene. 

Hotellet har fin beliggenhet i hjertet av byen, ved den berømte Vaclav-plassen og rett utenfor gamlebyen.

Fantastisk beliggenhet i bydelen Mala Strana, på den fredelig og sjarmerende Kampa-plassen, rett ved Karlsbroen og elven Vltava. Hotellet fremstår i dag som et sjarmerende og godt 4-stjerners alternativ.

Perfekt beliggenhet i rolig sidegate, rett ved Kruttårnet, vegg-i-vegg med hotell Central og med fem minutters spasertur til torvet i gamlebyen og til Vaclavski namesti. Et elegant lite 4-stjerners hotell.

Ideell beliggenhet i gamlebyen, nær varehuset Tesco, teateret Laterna Magica og Nasjonalteateret. Kort avstand til turistmylderet i gågatene og hovedtorget i gamlebyen. 
Det er en rekke butikker og spisesteder i nærområdet. Hotellet ligger i et stille område med lite trafikk.

Ligger i den hyggelige bydelen Mala Strana ("Lillesiden"), under slottshøyden i Kampa-området, fem minutters spasertur til Karlsbroen og kjernen av det eldste Praha. Like ved taubanen som går opp til Petrin-høyden.
Det ligger en rekke gode og hyggelige restauranter, kafeer og barer i dette området.

Perfekt beliggenhet i stille gate i gamlebyen, like ved Kruttårnet og det praktfulle Samfunnshuset. Hotellet ligger i samme kvartalet som varehuset Kotva, og rett ved hotel Royal Esprit.

Beliggenhet i det historiske sentrum av byen, mindre enn 10 minutters spasertur til Vaclav-plassen, hovedplassen i byen, og til Statsoperaen og Nasjonalmuseet.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.