Hoteller

Hotell Gellért er et av de mest tradisjonsrike hoteller i Budapest, og ligger i en pittoresk miljø ved foten av Gellert Hill, på bredden av Donau på Buda-siden av Budapest. Hotellet har en ideell beliggenhet for både fritids-og forretningsreisende. 

Sentral beliggenhet i sentrum med kort avstand til shopping-/gågaten Vaci utca.

Perfekt beliggenhet i sentrum, i det viktigste forretnings- og turistområdet i Budapest. Det 4-stjerners fashion-hotellet vil være et førsteklasses valg for business, så vel som turister. Hotellet ligger nær Ferenciek tere og Erzsébet-broen, i nærheten av Vaci Street, Rudas Bad og Det ungarske nasjonalmuseet. Kort avstand til metro og offentlig transport.

Corvin Hotel Budapest – nå 3 i 1! Beliggende i gamlebyen i Budapest, rett ved elven Donau. 4-stjerners-hotellet Corvin har nå hatt full oppussing, og har blitt  "tre i en". Med sine 42 rom har det felles resepsjon, lobby, restaurant og konferanserom med det hyggelige 3-stjerners hotellet Sissi, som har 44 rom. I tillegg tilbys fem leiligheter i bygget over gaten; Corvin Residence.

Hyggelig 3-stjerners hotell beliggende på Buda-siden, i stille sidegate, rett under Fiskerbastionen og slottshøyden. Kort avstand til "Lenke-broen" som fører over Donau til Pest-siden.

 

Beliggenhet i sidegate med liten trafikk. 3-stjerners hotell. Ideell lokalitet, nær sentrum, bare en kort spasertur fra hovedgaten/ringgaten Erzsebet korut, hotell Mercure Nemzeti, Oktogon (danse-”hallen”), Màdach-teateret og Cafè Mozart. Kort avstand til trikkeholdeplass.

Beliggenhet sentralt i sentrum, på Pest-siden, i kort avstand til shopping- og restaurant-områdene og den store markeds-hallen. Nær den populære gågaten Vaci utca.

NB! Busser, som kommer med grupper, får ikke lov å kjøre opp foran inngangen til hotellet. Det nærmeste stopp-punkt er ved hotel Mercure Korona, 200 meter å gå fra Erzsebet.

Meget god beliggenhet på Pest-siden, nær Kalvin-plassen, de populære markedshallene. Ligger i begynnelsen på byens berømte gågate Vaci utca.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.