Jentetur, tur med klubben eller utdrikningslaget

Kan du tenke deg noe hyggeligere enn å reise på tur med venninner? Vi hjelper deg med å planlegge en morsom tur!

Planlegg med jenteklubben. Kombiner shopping og en gøyal tur med en super konsert med favorittartisten? 

Dere kan shoppe rundt på egenhånd, eller hva med en fire timers sightseeing-shopping-tur (med bare merke-klær) til det største outlet-senteret i Tjekkia med 30-70% rabatt? Dagen kan f.eks. avsluttes med et elve-cruise med middag og musikk… Eller kanskje kveldens siste timer skal tilbringes på en av de mange intime jazz-klubbene…

Utdrikningslag for den vordende brud eller brudgom er alltid en morsom opplevelse å se tilbake på. Hvorfor ikke ta turen til utlandet? Her er det mye å finne på; go-card-kjøring, sjokolade-laging/smaking, paintball, fallskjermhopping, vinsmaking, SPA etc.

I tillegg til å tilby bra priser på fly+hotell, så kjenner vi i Kalinka-tours våre reisemål godt. Vi vet hvor dere bør spise, hvor dere kan ha det hyggelig, og hvilke steder man bør unngå. Spør oss, vi deler gjerne vår kunnskap med deg eller dere! Send oss en forespørsel eller ring oss – tlf. 35 98 99 60 –  for et uforpliktende tilbud!

Send forespørsel!

Vennegjengen på shopping-tur til Praha’s største Outlet-senter!

Praha er en by dere kan besøke igjen og igjen, og som byr på massevis av aktiviteter og shoppingmuligheter. Hva med en 4 timers sightseeing-shopping-tur til det største outlet-senteret i Tsjekkia med 30-70% rabatt?

Les mer!

Planlegg en nytelses-reise og dra på SPA-ferie til Riga!

Benytt dere av det supre SPA-pakke-tilbudet i Riga, til en veldig fin pris. To netter på Opera Hotel & SPA, velkomstdrink, stor frokostbuffet, en spa-behandling pr. overnatting, fri bruk av sauna, steam bad og relaxion-pool + flybilletten inkludert…

Les mer!

Se alle våre reiseforslag! eller alle reisemålene våre!

Står ikke ditt ønske på lista, spør oss likevel, – kanskje vi kan hjelpe deg!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.