"Laid-back" ferie på Maldivene! 12 dager/11 netter

NYHET! Spennende og annerledes ferie på Maldivene – nærmere paradiset kommer du ikke! Besøk det ekte Maldivene, møt lokalbefolkningen, sol, bad, snorkling og dykking. Turen avsluttes med to netter på resort. Bli møtt av Renee – vår lokale, norske guide fra Kragerø, og opplev noen fantastiske dager! Dette er en avslappende og garantert annerledes ferie! 

Du kommer til en øy med palmer, strand og sand så langt øyet kan se. Du kan snorkle eller dykke og utforske en fantastisk fargerik havbunn, slappe av, lese, bade og kose deg i det asurblå, krystallklare vannet. Spise god, lokal mat og bli kjent med lokalbefolkningen. Reisen avsluttes med to netter på resort.

Vi har satt opp en tur hvor du melder deg på, og tilbringer noen fantastiske dager på den vakre øya Maafushi, i øygruppen Maldivene, sammen med andre reiseglade fra Norge. 

På Maafushi og øyene rundt får du oppleve det ekte Maldivene, for her er du langt fra andre turister og solsenger, og får være med på hverdagen til de "innfødte" som bor her.

Du bor i det enkle, men superkoselige gjestehuset "Equator Beach Inn", med privat, lukket hage, som rett og slett er en liten oase. Du blir kjent med de lokale "vertene" på stedet og får se hvordan de bor og lever. Du får smake – og kan også være med å lage – fantastisk, lokal mat. Drømmer du om å lære deg å dykke og utforske korallrev, har du muligheten her under trygge forhold. Renee er dykkerinstruktør, og ønsker at flest mulig skal få oppleve den unike verden som er under vann. Og Renee står til disposisjon under hele oppholdet! Kanskje hun også fyrer opp sitt medbrakte vaffeljern!

Ferien avsluttes med to netter på Fihahohi Island Resort og litt luksus, før vi drar til hovedstaden Male, flyplassen og vender nesa hjemover igjen. Dette er ferien for alle som ønsker å "leve det gode liv"!

Høres dette spennende ut? Lurer du på noe, ring oss på telefon 35 98 99 60, eller bare meld deg på! Det er kun plass til 10 stykker pr. tur, så hvis dette blir populært blir det kanskje venteliste?

Maldivene er en muslimsk øygruppe, et ferieparadis uten alhoholservering. Men er det ønskelig er det mulig å bli med en båt ut på åpent hav, hvor en kan få seg en kald øl.

Reiselengde:

12 dager/11 netter.

Syv netter på Maafushi, to netter på fly og to netter på Fihaholi Island Resort, som avslutning på reisen. 

Reiseperiode:

Utreise fra Oslo lørdag 1. oktober kl. 18:00, med ankomst Male kl 12:05 neste dag.

Hjemreise fra Male tirsdag 11. oktober kl. 22:45, med ankomst Oslo kl. 10:20 neste dag (12.10.).

Pakkeprisen kr. 21.500,- inkluderer:

 • Flyvning Oslo – Male t/r  
 • Speedbåt fra Male til Maafushi
 • 7 netter i delt dobbeltrom med frokost på Gjestehuset Equator Beach Inn***, Maafushi
 • 2 netter i comfort-rom på Fihahohi Island Resort**** i delt dobbeltrom med frokost og middag
 • Lunsj – 5 dager 
 • Middag – 6 dager (inkl. resort)
 • Speedbåt Maafushi – Resort
 • Speedbåt Resort – flyplassen på avreisedagen
 • Sightseeing på Maafushi
 • Snorkling og muligheter for dykking
 • Besøk på ubebodde øyer
 • Ellers sightseeing/utflukter i henhold til programmet
 • Sosialt fellesskap og mye gøy
 • Lokale avgifter
 • Assistanse av Renee, vår norske guide, under hele oppholdet (unntatt oppholdet på resorten)

Hoteller:

Maafushi: Gjestehuset Equator Beach Inn***
Koselig lite gjestehus, med egen, privat hage. 6 rom med klimaanlegg, gratis WiFi, flatskjerm-TV med kabelkanaler, bad med dusj og toalett. Rommene har utsikt til hagen. Equator Beach Inn ligger 150 meter fra stranden og 500 meter fra vollyballbanen i Maafushi.

Male: Fihahohi Island Resort****
Omgitt av krystallklart vann på alle kanter, hvite sandstrender og frodige grøntområder på Sør-Malè-atollen, ligger denne flotte resorten. Comfort-rommene har privat terrasse, minibar, safe, gratis WiFi, A/C, takvifte, flisgulv, bad med badekar eller dusj, hårføner. SPA-avdeling med massasje.  

 

Send forespørsel!

Ikke inkludert:

 • Middager på dag 2, 5 + avreisedagen
 • Lunsj på fridagene  dag 5, 8 og på resorten + avreisedagen 
 • Reiseforsikring

Det er kun 10 plasser på turen, så vi anbefaler tidlig påmelding!

Litt info om Maldivene/Male/Maafushi og guiden vår Renee:

Republikken Maldivene er en stat i India-havet, sør-sørvest for India. Maldivene består av en gruppe atoller (koralløyer, som helt eller delvis omkranser en grunn lagune), og landet har 1192 øyer som ofte ikke er høyere enn 2 meter på det høyeste. Maldivene ligger ca. 650 km sørvest for Sri Lanka. Landet har totalt ca. 350.000 innbyggere og turisme er en viktig industri. 

Malé er hovedstaden på Maldivene, og her ligger flyplassen. Byen ligger på øya Malé i Maléatollen. Hele øygruppen har sitt navn etter byen, siden navnet Maldivene egentlig betyr "Malés øyer". På Male bor 80.000 innbyggere.

Maafushi er en av de bebodde øyene i Kaafu Atoll. Ifølge folketellingen i 2014 er den totale befolkningen på Maafushi på 2692, hvorav 2340 er maldivere og 352 er utlendinger. På denne øya finnes det gjestehus, og litt turisme finnes det også her.

Kragerø-jenta Renee Sørensen (43) ble etter en ferie på Maldivene i 2014, helt bergtatt, og kunne aldri helt glemme stedet som for henne var det nærmeste hun kunne komme til paradis! Hun sa opp jobben som daglig leder, solgte leiligheten i Oslo, ga bort hunden sin til mamma, og dro for å bosette seg på øya Maafushi, en liten øy i staten Maldivene i Det indiske hav. I dag er hun en av de fastboende, og har frem til nå vært dykkerinstruktør for det lille firmaet "Maldives passion", som består av fem mannfolk og Renee.

Hun har nylig etablert  sitt eget reisebyrå, "Ekte Maldivene", som i samarbeid med reisebyråer i Norge, skal gi nordmenn muligheten til en litt annerledes ferie. Som hun sier selv; "Jeg ønsker å vise fram det ekte Maldivene. Det er veldig fint på de etablerte feriestedene også, men for å se landet slik det egentlig er, må man reise til det jeg kaller lokale øyer. Møte folket, smake på den lokale maten, ferdes på strender uten at det er solsenger overalt". Renee våget å leve ut drømmene sine og hun ønsker at dere skal få oppleve en reise dere aldri glemmer, og at dere sitter igjen med en en følelse av å ha vært i "paradiset"!

Detaljert program  

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.