Late dager i Split…

Forleng sommeren med noen gode dager ved Adriaterhavet. Reis med Norwegian direkte til Split, bo godt på det lekre  boutique-hotellet Luxe****, sentralt i byen, med sjøutsikt og  balkong. 

Split ligger vakkert til ved Adriaterhavet. Byens største severdighet er Diocletians palass, bygget av den romerske keiseren Diocletian ved Aspalthos-bukten. Palasset er i dag selve hjertet av byens sentrum.

Byen har mange idrettsklubber, strender (sandstranda Bacvice er den mest kjente), restauranter, diskoklubber, museer, slott og kulturarrangementer.

Split er et fint utgangspunkt for turer sør-øst-over langs Makarska-rivieraen, og langs kysten vestover, hvor man også finner flotte badestrender, gode vindyrkingsområder, og ikke å forglemme den nærliggende oldtidsbyen Trogir fra ca. 400 år før vår tidsregning. Eller hvorfor ikke ta en dagstur til Hvar eller en av de mange andre, vakre øyene…

Reiselengde:

4 dager/3 netter

Pakkeprisen fra kr. 5.395,- 

 pr. person inkluderer

  • direkteflyvning Oslo – Split t/r med Norwegian
  • opphold i delt comfort dobbeltrom m/sjøutsikt og liten balkong på hotel Luxe****, inkl. buffet-frokost 
  • alle skatter og avgifter
  • setereservasjon, samt 2 x 20 kg innsjekket bagasje

Hotel Luxe**** har komfortable og moderne rom, et hyggelig helsestudio, sigarsalong, restaurant og lobby-bar med utsikt over byen Split. 200 meter til Diocletians Palass.

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • tillegg for enkeltrom
  • transfer flyplass/hotellet t/r
 

Les mer om Split

Skal du på storbyferie, har Kalinka-tours over 30-års erfaring som turoperatør på Russland og Europa, og vi kjenner reisemålene våre godt. Vi hjelper deg så langt vi kan med alle dine ønsker… 

Se flere reiseforslag!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.