Minsk

Hovedstaden i Hviterussland. Innbyggere – ca. 1,8 mill (2008). Beliggenhet sydøst i regionen på høydedragene ved elven Svissloch. Minsk er senter for industri, kultur og utdanning. Byens kulturliv kan by på opera, teater, ballett, dukketeater og konserter. Minsk har mer enn 200 biblioteker, og flere museer.

Les mer om byen  

Send en forespørsel og vi skreddersyr din reise når det passer deg – med hotelpakke eller kun fly!

Send forespørsel!

NB! F.o.m. 24. juli 2018, kan norske statsborgere besøke Hviterussland visumfritt, for inntil 30 dager. Kun ved ankomst Minsk National Airport (Minsk 2). OBS! Dette gjelder ikke for reisende som kommer via Russland. For opphold over 30 dager søkes visum som vanlig. Se linken under!

For å reise til Minsk i flere enn 30 dager kreves visum! Link til mer info.

Reiseforslag

Minsk er hovedstaden og den største byen i Hviterussland. Beliggenhet sydøst i regionen på høydedragene ved elven Svissloch. Minsk vil nesten helt sikkert overraske deg…

Hotell

Moderne hotell beliggende i den vestlige delen av Minsk, avstand til sentrum 8 km. Nærmeste metro-stasjon er "Pushkinskaya".

Fin beliggenhet i sentrum, ca. 3 km fra hovedgaten Leninskij prospekt, nær BELEXPO messe-området. Fin utsikt mot Svisloch-elven og parken. Nærmeste metrostajoner er "Fruzenskaya"  og "Niamiga", ca. 10 minutters gange fra hotellet.

Beliggenhet i sentrum av byen, nær Triotskoye Predmestye, med utsikt mot elven Svisloch. Rett ved BELEXPO messeområdet. Nærmeste metrostasjon er "Nemiga" og "Fruzenskaya". 

Severdigheter og sightseeing Se alle severdigheter

Bli med på en 3 timers guidet by-sightseeing i Minsk, hvor du får se og oppleve den spesielle, gjestfrie atmosfæren i Minsk, høre litt om historien, kulturen og tradisjonene til det hviterussiske folket. 

En av de mest populære utfluktene går til friluftsmuseet Dudutki, 45 kilometer utenfor Minsk. Her kan du oppleve hvordan livet var i tidligere tider i Hviterussland. Sett av 4-6 timer og planlegg en tur til Dudutki!

Denne turen er en av de mest populære i landet! Ikke så rart, siden vi besøker middelalderens  Niasvizh og Mir, med sine fasinerende legender og mysterier, og har nylig blitt inkludert av UNESCO til verdens kulturarv. Dette er en dagstur – tar ca. 7-8 timer inkl. kjøring. (130 km fra Minsk).

Fakta om Hviterussland/Minsk:

Valuta: Hviterussisk rubel (BYR)

Nasjonaldag: 3. juli

Tidsforskjell fra Norge: +2 timer

Hva skjer i Minsk?

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.