Moskva

Moskva – Europas mest trendy hovedstad! I Moskva opplever vi på mange måter et tverrsnitt av Russlands kultur og historie, – men som storbyer verden over, med sin helt spesielle atmosfære og egenart. Shopping du ikke har sett maken til, i en atmosfære som er alt annet enn vanlig.  Moskvas halvannen kilometer lange gågate Arbat, er en hyggelig promenade med fargerike, lave hus, fortauskafèer, restauranter, gateartister og selgere. 

 

Les mer om byen  

Send en forespørsel og vi skreddersyr din reise når det passer deg!

Send forespørsel!

For å reise til Moskva kreves visum. Link til mer info.

Reiseforslag

Opplev den unike kulturen i Russlands hovedstad. Shopping du ikke har sett maken til i en atmosfære som er alt annet enn vanlig…

Her kan du reise og oppleve Moskva og de sentrale severdighetene, sammen med andre, og med engelsktalende guide.  Dere bor på 4-stjerners hotell, og har et ferdig oppsatt program med guide hver dag. Turene går på fredagene i 2020!

Fontenen ved Bolshoi-teateret i Moskva

Dette er reisen for deg som ønsker å oppleve de sentrale severdighetene i Moskva og St.Petersburg på best mulig måte; med profesjonelle guider. Bli med på denne klassiske reisen og få med deg de russiske høydepunktene! Utreisedato på lørdager i 2020!

NYE DATOER FOR 2020!

Benytt anledningen til å være med på en reise hvor du vil oppleve sentrale deler av det russiske rikets fargerike og overdådige historie, ikke minst når vi besøker en del av kulturbyene langs den klassiske "Gyldne Ring", nord-øst for Moskva! Utreise fra Norge på lørdager.

Hoteller Se alle hoteller

Beliggenhet i hjertet av Moskva med utsikt mot Kreml og Den Røde plass.

Perfekt beliggenhet i sentrum av Moskva, ett kvartal bak Bolshoi-teateret. Like ved et livlig handelområde og med kort avstand til den Røde plass, med Gum Vasilije-katedralen og Kreml. 

Perfekt beliggenhet i sentrum, i stille sidegate, rett bak Bolshoi-teateret, nær Mariott Royal hotell. Kort spasertur til Kreml, Den røde plass og de fleste av byens sentrale severdigheter.

Hotellet ligger ved Izmailova-parken, 12 km fra sentrum (Kreml), og ca. 20 minutter med metro fra den nærmeste metro-stasjonen Partizanskaya.

Severdigheter Se alle severdigheter

Kristus Frelser-katedralen i Moskva

Kristus Frelser-katedralen ligger i Moskva, ved Moskva-elven. Den er over 100 meter høy, og er dermed den høyeste russisk-ortodokse katedralen i verden.

Muséet Rustningskammeret ligger inne på selve Kreml-området, i kjelleren og underetasjen av Kremls hovedpalass, som før rommet "Øverste Sovjet".

St. Basil-/Vasilij-katedralen lyser opp med sine fargesprakende kupler, og ligger iøyefallende til mellom Den Røde plass og Moskva-elven. Katedralen ligger like ved Kreml, og er et av de mest kjente landemerkene i hele Russland.

Kolomenskoye er et tidligere kongelig sommersted i den syd-østre utkanten av Moskva som er omgjort til friluftsmuseum. Kolomenskoye ligger i et stort parkområde langs gamleveien til Kolomna. Den eldste bevarte bygningen er Himmelfartskirken fra 1532.

Fakta om Russland-Moskva

Fontenen ved Bolshoi-teateret i Moskva

Valuta: Russiske rubler (RUB)

Nasjonaldag: 12. juni

Tidsforskjell fra Norge: + 2 timer

Hva skjer i Moskva?

 • Journey to Christmas
  Jule-eventyret starter på Den Røde plass og fyller alle gågater i hovedstaden.
  Desember 2019 – Januar 2020
 • Ice Festival – utstilling
  Is-skultur-utstilling åpner en uke før nyttår. Lys-show!
  Sted: Poklonnaya Hill.
  28. desember 2019 – 12. januar 2020
 • Russian Orthodox Christmas
  Ortodoks julefeiring – helligdag i Russland.
  07. januar 2020
 • Maslenitsa – Pannekakeuka – karneval
  Maslenitsa er en tradisjonell, russisk festival, en blanding av hedenske og kristne tradisjoner, som markerer slutten på vinteren.
  24. februar – 01. mars 2020
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.