Moskva – Europas mest trendy hovedstad

Opplev den unike kulturen i Russlands hovedstad. Shopping du ikke har sett maken til i en atmosfære som er alt annet enn vanlig…

Russlands hovedstad Moskva, er et spennende reisemål. Områdene rundt Kreml og Den Røde Plass er, og har alltid vært, strålende vakre og storslagne. De fleste av Moskvas gode restauranter, shoppingsentere eller barer kunne like gjerne ligget i vest-Europa. 

Få byer har et så naturlig samlende midtpunkt som det Moskva har. Den røde plass ble opprinnelig bygget som en markedsplass, og alle Moskvas hovedveier fører rett hit, med flere ringveier som sirkler rundt. Her ligger de fleste av byens fremste landemerker, som Kreml, storslagne St.Basilskatedralen med sine fargerike løkformede kupler, Lenins mausoleum og det fascinerende Historisk Museum.
Moskvas halvannen kilometer lange gågate Arbat er en hyggelig promenade med fargerike, lave hus, fortauskafèer, restauranter, gateartister og selgere.

Reiselengde: 

3 dager/2 netter

Pakkeprisen fra kr. 2.975,-

pr. person inkluderer

  •  flyreisen Oslo – Moskva t/r med Aeroflot
  •  opphold i delt dbl rom på hotel Vega Izmailovo*** (3 dager/2 netter)
  •  alle skatter og avgifter
  •  innsjekket bagasje
  •  visa-support

Hotell Vega Ismailovo*** ligger ved Izmailova-parken, 12 km fra sentrum (Kreml), og ca. 20 minutter med metro fra den nærmeste metro-stasjonen Partizanskaya.

Izmailova-parken er et fint rekreasjonsområde som tilhørte Romanov-dynastiet fra 1600-tallet. Der hvor hotellkomplekset i dag ligger, lå landsbyen Izmailovo. Izmailova-parken rommer idag den berømte og store Moskva håndverks-senteret "Russkoye Podvorjeraquo" og Izmailova Kunst-marked.

Send forespørsel

Ikke inkludert:

  • Frokost, ca. kr. 120,- pr. person pr. dag
  • enkeltromstillegg
  • visum, fra kr. 315,-

Nyttig informasjon:

For å reise til Russland kreves visum! Vi kan hjelpe deg med dette.
Kontakt oss allerede i dag, og husk å sette av tid til visumsøknaden og behandlingen.

Les mer om Moskva.

Se flere reiseforslag!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.