Norske innenlands-flyvninger i forb.med pakkereisene

Kun innenlandsflyvninger med SAS og Widerøe  i forbindelse med pakkereisene vår med SAS og deltakende flyselskap innen Star Alliance,  kan bestilles for gjennomgående reise til spesialpris.

Det vil si at innenlandsflyvningene i forbindelse med disse flyselskapene er en del  av pakkereisen,  og sikrer deg som reisende at du vil bli tatt hånd  om på best mulig måte, uten å miste rettigheter dersom en forsinkelse innenlands, eller fra utlandet, gjør at du ikke kan få gjennomført hele flyvningen i henhold til bekreftet bestilling. 

KLM har flyvninger fra Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Sandefjord og Oslo, og for pakkereiser med dette flyselskapet  fra disse norske byene via Amsterdam, er du sikret på samme måte som nevnt over. 

For internasjonale flyvninger med Norwegian finnes det gjennomgående flyvninger/priser til de fleste av Norwegians reisemål.  Spør oss dersom dette er aktuelt. 

For internasjonale flyvninger med utenlandske flyselskaper  finnes det dessverre ikke gjennomgående spesialpriser til/fra norske byer, for fly som sikrer deg på samme måte. 

Innenlandsflyvninger i Norge, uansett med hvilket flyselskap, i forbindelse med internasjonale flyvninger med disse utenlandske flyselskapene, er dermed å regne for en separat og uavhengig flyvning,  og ikke en del av pakkereisen/-prisen.

Konsekvensen av dette er at flyvninger til/fra norske byer for internasjonale flyvninger fra Oslo med utenlandske flyselskap, ikke sikrer deg viderereise dersom du er forsinket til Oslo for videreflyvninger med bestilt flyselskap, eller du kommer for sent fra utlandet til Oslo for å nå forbindelsen til hjemstedet. 

Vi viser i denne forbindelse også til Alminnelige vilkår for pakkereiser § 2, 3. ledd. 

Av denne grunn ber vi om forståelse for våre sterke anbefalinger om at vi, eller du selv, bestiller innenlands flyreise med meget god tidsmessig margin for videreforbindelse i Oslo,  både på ut- og hjem-reise, og at du som reisende respekterer våre profesjonelle anbefalinger på dette punktet. 

Du må også ta med i tidsmarginen at du normalt vil måtte ta ut bagasjen og sjekke inn igjen på nytt for viderereise utenlands,  og at du ALLTID må gjøre dette ved ankomst fra utlandet for viderereise innenlands. Med de sikkerhetsregler som i dag gjelder,  også på norske flyplasser, så tar dette ekstra lang tid! 

Dersom du ikke når bestilt forbindelse videre, mister du alle rettigheter for viderereise,  og må ta merkostnaden med en ny bestilling av flyreisen, da ofte til fullpris. 

En slik situasjon utløser heller ingen refusjon av pakkereiseprisen dersom du velger å avbryte viderereisen pga. av slike oppståtte problem. Tekniske forhold kan forårsake slike forsinkelser, likeså værforholdene, spesielt høst, vinter og vår.  

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.