Nå er det lurt å planlegge reisen til julemarkedene 2018!

Sett av noen dager i en travel førjulstid, reis til et av de vakre julemarkedene i Europa og kos deg, sammen med gode venner, familien, eller hvorfor ikke ta med firmaet til utlandeet? Det er nå dere skal planlegge hvis dere vil ha rimelige pakker! 

Julemarked i den hyggelige "småbyen" Tallinn!

Det må planlegges tidlig for å få de beste prisene! Sett av helgen 30. november - 02. desember og besøk den koselige julebyen Tallinn. Gamlebyen innenfor bymurene syder av julestemning og lukten av brente mandler ligger over rådhusplassen. Fly med Lot fra Oslo, bo på det lekre Centennial Hotel****, transport fra flyplassen til hotellet t/r og en to timers by-sightseeing er inkl. i pakka. Supre avreisetider!

Les mer om tilbudet!

Knalltilbud - Julemarked i Riga!

Det er lurt å være tidlig ute! Årets julebord med firmaet? Eller - det går an å ta seg en jentetur eller ta med samboeren på tur også! Riga's julemarked i domkirkekvartalet er alltid vakkert pyntet til markedet. Her får dere mye for pengene!

Les mer om tilbudet!

Juletur til Bratislava og Wien - påmeldingstur!

Bli med på en gruppetur og få med deg både Wien og Bratislava. Du bor godt på 4* hotell i Bratislava under hele oppholdet. I tillegg blir det bysightseeinger i begge byene, spennende utflukter til slott og vinkjeller med vinsmaking i Bratislava! En hyggelig førjulstur sammen med en gruppe og med engelsktalende guide. En tur med mye inkludert! Se info og spesifisert program!

Les mer om tilbudet!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.