Nå haster det med å planlegge årets julemarkedstur!

Rundt om i Europas storbyer lager de til hyggelige julemarked hvert år i adventstiden. Siste nyhet! En annerledes juletur til Wien og Bratislava! 

Julemarkedene i Budapest,  Warzawa og  Vilnius er også fantastiske, - så send oss en forespørsel så sjekker vi! Skulle ikke dagene passe på tilbudene vi har lagt ut, ring oss likevel! Kanskje vi har en grei pris på akkurat de dagene du kan reise. Kontakt oss for forslag, både for hotell-valg og landarrangement. Vi skreddersyr reisen både for individuelle og grupper!

Juletur til Wien og Bratislava m/guide! 4 dager/3 netter

Vi gjentar den populære turen til julemarkedene i Bratislava og Wien. Det blir bysightseeing i begge byene, tur til landsbyen Casta og "Red Rock"-slottet, besøk på en familie-vingård med prøvesmaking. Dette blir årets førjulstur og en hyggelig opplevelse sammen med en gruppe og med engelsktalende guide. En tur med mye inkludert! Nytt i år; klassisk konsert i Orangeriet på Schönbrunn slott i Wien for de som ønsker det! 

Mer info og spesifisert program! 

Rundt om i Europas storbyer lager de til hyggelige julemarked hvert år i adventstiden. Siste nyhet! En annerledes juletur til Wien og Bratislava! 

Pga. avbestillinger har vi ledig kapasitet for firmaer/grupper til Tallinn, Krakow og Riga!
Fly, hotell, transport og sightseeing inkludert i prisen! Til Athen har vi ledig i april 2020; fly og hotell! Supre priser!

Ønsker du å oppleve Moskva og St.Petersburg, og kanskje også "Den Gyldne Ring", har du muligheten til å slutte deg til en gruppe på reisemålet. Spennende reiser, hvor du opplever de kjente severdighetene med profesjonelle guider. 

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Opplev Romania - dette spennende landet, hvor reisen går gjennom Transylvania, besøk i saksiske landsbyer, middelalderbyer, klostre og mystiske slott. En tur innom slottet til grev Dracula er også inkludert...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.