Planlegg en julemarkedstur allerede nå!

Rundt om i Europas storbyer lager de til hyggelige julemarked hvert år i adventstiden. Allerede nå kan du sikre deg julemarkedet i Riga, Krakow, Budapest, Praha eller Berlin! 

Planlegg årets julemarked i Riga 2020!

Det er alltid lurt å være tidlig ute, få de beste prisene og ha noe å glede seg til... Så hvorfor ikke planlegge allerede nå! Årets julebord med firmaet? Tur med jentegruppa eller familien! Vi har pakker med fly og hyggelig 4* SPA hotell, transport t/r og en to-timers bysightseeing inkl. til en veldig bra pris.  Reiseperiode: Fredag 4. desember - mandag 7. desember!

Sjekk tilbudet her!

Legg julebordet til Krakow i år!

Ta turen til hyggelige Krakow  langhelgen 10. - 13. desember 2020. Julemarkedet på markedsplassen foran Maria-kirken er pyntet  til advent og jul. Julebord med jobben eller en hyggelig tur med venner? Det er ditt valg!

Sjekk tilbudet her!

Advent i Budapest - en magisk opplevelse!

04. - 07. desember! Sett av noen dager i en travel førsjulstid, reis til Budapest med gode venner, firmaet eller kjæresten. Overrask med en langhelg i Budapest, fra fredag til mandag, og kombiner julemarked og julebord!

Sjekk tilbudet her!

Julemarkedet i Praha langhelgen 04. - 07. desember 2020!

Hvorfor ikke ta med firmaet og ha årets julebord i Praha? Eller ta initiativet til å dra med jente-gjengen eller familien for en skikkelig førjulstur med shopping og hygge. Langhelg fredag - mandag med fly, 3* hotell, transport flypl.-hotellet t/r + by-sightseeing inkl. 

Sjekk tilbudet her!

Besøk julemarkedene i Berlin i år!

Hvorfor ikke kombinere en hyggelig førjultur til Berlin med julebord og litt shopping? Bo godt på  3* hotell i sentrum, transport flyplassen - hotellet t/r, 3 timers by-sightseeing + flybilletten inkludert. Supre flytider! Torsdag 10. - søndag 13. desember 2020.

Sjekk tilbudet her!

Andrea Bocelli, den berømte, italienske tenoren, kommer til Krakow 21. november. Konsertpakken får du hos Kalinka-tours!

Rundt om i Europas storbyer lager de til hyggelige julemarked hvert år i adventstiden. Allerede nå kan du sikre deg julemarkedet i Riga, Krakow, Budapest, Praha eller Berlin! 

Den populære turen som går nå i mars ble fort utsolgt. Ny tur blir 12.-15. september! Les mer og meld deg på!

Ønsker du å oppleve Moskva og St.Petersburg, og kanskje også "Den Gyldne Ring", har du muligheten til å slutte deg til en gruppe på reisemålet. Spennende reiser, hvor du opplever de kjente severdighetene med profesjonelle guider. 

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.