Nyt en sen sommer i vakre Dubrovnik!

Hvorfor ikke ta noen dager med bading og ferie til Adriaterhavets perle i august/september? Bo på det lekre 4-stjerners hotellet Kompas, med fin beliggenhet i åssiden ved Sumratin-bukten på Lapad-halvøya. Kort vei til strand og hyggelige restauranter. 

Her ligger også en lang rekke kaféer, restauranter, bank, apotek og dagligvare-butikker. Tre kilometer til gamlebyen med god bussforbindelse. 10 minutter til/fra Pile-porten ved gamlebyen i Dubrovnik.

Denne vakre festningsbyen i Kroatia blir kalt Adriaterhavets perle, og har masse å tilby sine feriegjester, enten de ønsker å oppleve det historiske og kulturelle, vil nyte en avslappende badeferie, eller kanskje en blanding av begge deler. Det turkisblå Adriaterhavet og de maleriske oransjefargede teglstenstakene over den lyse, dominerende bymuren, skaper et uforglemmelig inntrykk!

Reiselengde:

5 dager/4 netter 

Pakkeprisen fra kr. 7.699,- 

 pr. person  inkluderer

  • direkteflyvning Oslo – Dubrovnik t/r med Norwegian
  • opphold i delt  classic rom m/balkong på hotel Kompas**** 
  • alle skatter og avgifter
  • setereservasjon, samt 2 x 20 kg innsjekket bagasje

Hotel Kompas**** ligger på Lapad halvøya, ved siden av sandstranden i Sumratin-bukten. Hotellet ligger ved den roligste delen av den trivelige strandpromenaden, og med utsikt mot det azurblå Adriaterhavet. Hotellet ligger terrassert ned mot strandpromenaden. 3 km fra gamlebyen og 22 km fra flyplassen. 

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • Transfer flyplass/hotellet t/r
  • Ekstra netter
OBS! Dette priseksemplet gjelder for perioden 21. – 25. august 2018, og det er begrenset antall plasser til denne prisen. Ved andre perioder kan prisen bli en annen.

Les mer om Dubrovnik

Skal du på storbyferie, har Kalinka-tours over 30-års erfaring som turoperatør på Russland og Europa, og vi kjenner reisemålene våre godt. Vi hjelper deg så langt vi kan med alle dine ønsker… 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.