Nyt noen avslappende dager i Gdansk!

Gdansk lokker med en sjarmerende og vakkert gjenoppbygd gamleby, mengder av gode restauranter, koselige butikker, – og ikke minst, hyggelig prisnivå!

Hvorfor ikke ta en tur til sjarmerende, gjestfrie og fargerike Gdansk?
Her kan du kombinere historieinteressen med uteliv, shopping og spabehandlinger. Det er en sann fornøyelse å rusle rundt i gatene i sentrum av Gdansk og beundre de flotte historiske bygningene som møysommelig har blitt gjenoppført etter å ha blitt jevnet med jorden under 2. verdenskrig.

Havneområdet i Gdansk er i dag en turistmagnet med sine uterestauranter og fortaus-kaféer.

Like utenfor Gdansk finner du den koselige badebyen Sopot, med kallenavnet "Polens Nice",  som har kilometervis av sandstrender ut mot Det baltiske hav.

Reiselengde: 

3 dager/2 netter.

Pakkereisen fra kr. 2.555,-

pr. person inkluderer

  • direkteflyvning Oslo – Gdansk t/r med Norwegian
  • opphold i delt dbl.rom med stor buffetfrokost på hotell Mercure Gdansk Stare Miastro**** 
  • alle skatter og avgifter
  • setereservasjon, og inntil 2 x 20 kg innsjekket bagasje

Hotel Mercure har god beliggenhet med kun 7 minutters spasertur inn til gamlebyen. Nær shoppingsenteret Madison og ca. 400 meter til jernbanestasjonen tre kvartaler bortenfor. Buss-stopp for flybussen er rett utenfor hotellet. Drøye fem minutters gange til det gamle Lenin-verftet (Lech Walesa og Solidaritet).

Send forespørsel!

Vi hjelper også til med transport t/r flyplassen – hotellet, sightseeinger, kveldsforestillinger, restaurantbestillinger osv. 

Skal du på storbyferie har vi over 30-års erfaring som turoperatør på Russland og Europa, og kjenner reisemålene våre godt. "Du har drømmene, – vi hjelper deg med gjennomføringen"…

Les mer om Gdansk

Se flere reiseforslag!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.