Om oss

Kalinka-tours ble lansert 1. mars 1987, og har sin erfaringsbakgrunn på reisemålene fra 1972 da firmaets gründer, Bjørn Christiansen, startet som turoperatør på øst-Europa; – den gang med hovedfokus på Sovjetunionen og Romania. (Derav navnet Kalinka-tours.) Da han i desember 2013 gikk over i pensjonistenes rekker, overdro han firmaet til sine fire ansatte. 

Helnorsk turoperatør

Kalinka-tours er en helnorsk turoperatør som tilbyr gruppereiser og individuelle reiser til Russland og storbyer i Europa. Vi selger flybilletter til hele verden! Vi benytter rutefly, noe som gjør at det er daglige flyavganger til nesten alle våre reisemål, også med tilslutning fra andre byer i Norge.

Over 30 års erfaring  med å sende kunder på tur!

Vi stiller også med lang erfaring når det gjelder opplegg av alle typer gruppereiser; fra turer for vennegjengen, skoleklasser, firmaturer, faggrupper og foreninger. Det være seg tema-reiser, jubileumsturer, teambuilding, kundeturer, konferanser eller årets julebord. I tillegg kan vi også tilby rundreiser, opplevelsesreiser med guide, hvor du kan melde deg på og bli med på et ferdig opplegg med fullt program.

IATA-agentur og medlem av RGF

Vi har IATA-agentur (utsteder flybilletter selv), er medlem av Norsk Reiselivsforum og Reisegarantifondet. Det å handle med noen som er medlem av RGF, er en trygghet ved kjøp av pakkereise hos norsk reisearrangør (du er dekket av pakkereiseloven), kontra det å bestille fly og hotell selv, og dermed ikke ha klagerett som fungerer…

Gode samarbeidspartnere på reisemålene

Sammen med våre gode samarbeidspartnere på reisemålene, gjør vi alt for at du skal få den beste kvaliteten og ferieopplevelsen på reisen din. Snakk med oss om storbyferie! 

Vi ønsker deg en god og opplevelsesrik reise!

Daglig leder/Turoperatør

  35989951

  (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Turoperatør

  35989962

  (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Regnskaps-sjef/IT-ansv.

  35989966

  (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Regnskapsmedarbeider

  35989965

  (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Bli med på en rundtur i Polen, hvor dere besøker landets vakreste byer; Warszawa, Krakow, Wroclaw og Gdansk, som er på "må se" listen til alle Polen-kjennere. Denne turen med buss går også innom Malbork i nord, hvor borganlegget til den tyske ridderordenen ligger, og også innom den spennende middelalderbyen Torun. Her får dere se flere at de skjulte skattene landet har å by på. 

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene…

Opplev Romania – dette spennende landet, hvor reisen går gjennom Transylvania, besøk i saksiske landsbyer, middelalderbyer, klostre og mystiske slott. En tur innom slottet til grev Dracula er også inkludert…

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.