Opplev Helsinki – møtet mellom øst og vest!

Vi tilbyr pakkereiser til Finlands vakre og fremmedartede hovedstad med direktefly fra Oslo til veldig bra priser… I Helsinki er det verdensberømte designvarer fra bl.a. Marimekko og Ittala. Elegante designbutikker og pulserende uteliv langs byens promenadegate – Norra Esplanaden.

Her er det mye å se og oppleve… Det arkitektonisk klassiske og historisk russisk-influerte Senats-torget, med byens vakre hvite domkirke;  den berømte Tempelkirken; fargerikt finsk hverdagsliv på Salutorget og kulinariske matbutikker i Saluhallen.

 Hva med en utflukt med en kort båtreise til nærliggende historiske Sveaborg? 

Og om kvelden: De beste russiske restaurantene finner du  fremdeles i Helsinki…Prøv legendariske "Saslik", med folkloreshow hver kveld, eller maleriske lille "Samovar". Her er et ungdommelig heftig natteliv på byens mange berømte og særpregede diskoteker og nattklubber. Spør oss;  – vi kan Helsinki! 

Reiselengde: 

3 dager/2 netter. 

Pakkereisen fra kr. 2.780,-

pr. person inkluderer

  • direkteflyvning Oslo – Helsinki t/r med SAS
  • opphold i delt dbl rom med buffet frokost på Hotel Helsinki***+
  • alle skatter og avgifter
  • 23 kg innsjekket bagasje

Hotel Helsinki har perfekt beliggenhet i sentrum, ved begynnelse av gågate, nær kunstmuseet Ateneum, hovedjernbanestasjonen, shoppinggatene, Norra Esplanden, Salu-tourget og Senats-torget med byens vakre domkirke.

Send forespørsel! 

Tilleggskostnader: 

  • Tillegg for enkeltrom.

 Les mer om Helsinki   

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.