Opplev landsbygda i Ungarn – Pecs & Balaton-sjøen 5 dager/4 netter

Fra Budapest går rundreisen til byen Pécs, helt sør i Ungarn, og etter to dager videre mot Balaton-sjøen. På landsbygda møter dere vin-områdene, pulsen senkes og det er bare å nyte det vakre landskapet. Dette er en individuell reise med privat transport flyplassen – hotellene t/r. Ellers har dere dagene til å utforske områdene på egen hånd. NB! Privat sjåfør/ingen guide!

Pécs er Ungarns femte største by, og ligger ved foten av Mecsek-fjellene helt sør i landet. Det er en flerkulturell by, med mange severdigheter og ble i 2010 valgt til europeisk kulturhovedstad. Gamle fikentrær og vingårder ses overalt, og ikke uten grunn blir Pécs referert til som "druenes og vinens by". Folk som har bodd i byen i flere generasjoner kaller seg "Tuke", som stammer fra ordet "Toke" (vinlager).

Balatonsjøen er vakker året rundt, og i vår- og sommer-sesongen kan man bade og seile på innsjøen. Denne flotte oasen vest i Ungarn blir kalt "nasjonens lekeplass", ligger kun 10 mil fra Budapest, og har koselige hoteller, forlystelser, små strender og uberørte plasser uten mye turister.

Dette er en rundtur hvor dere blir kjørt "til døra", men disponerer dagene som dere selv vil. Det er muligheter til å utvide reisen med ekstra netter i Budapest.

Reiserute:

Utreise fra Norge til Budapest når det passer for dere.

Privat transport og to netter på 4* hotell i byen Pécs, helt sør i landet. (2 1/4 times kjøretur.) Privat transport og to netter i Balatonfüred, på nordsiden av Balatonsjøen. (2 1/2 t.) Transport tilbake til Budapest og fly hjem til Norge. Dersom dere ønsker det, kan oppholdet utvides i Budapest før og etter rundreisen. 

Avreisedager i 2016:

Daglig i perioden 07. april – 10. juni, 29. august – 31. oktober.

Pakkepris –  kr. 11.900,-

pr. person i delt dobbeltrom

Avreisedager høysesong i 2016:

Daglig i perioden  10. juni – 28. august (ekskl. 21.-24. juli)

Pakkepris i høysesong –  kr. 12.995,-

pr. person i delt dobbeltrom

Alternativt rundreise på 7 dager/6 netter:

Pakkepris kr. 13.900,-/høysesong kr. 14.900,-

pr. person i delt dobbeltrom

Pakkeprisen inkluderer:

  • Transport flyplassen i Budapest – hotellet i Pécs, mellom hotellene og hotellet i Balatonfüred – flyplassen i Budapest
  • Opphold i delt dobbeltrom på 4-stjerners hoteller
  • Buffet-frokost og middag alle dagene

Hoteller:

Pécs: Hotel Corso Pécs****
Det lekre fire stjerners boutique-hotellet åpnet i mai 2010, har en unik karakter, og ligger nær det historiske sentrum av Pécs. Hotellet brukte eksepsjonelle talenter fra Pécs da de planla interiøret, og både det ytre og det indre utseende av bygningen har Zsolnay-keramikk og arrangerer lokale kunst-utstillinger. A la carte restauranten på Corso Hotel serverer typiske ungarske spesialiteter. Ellers er det A/C, telefon, IP-TV, internett-oppkobling, safe i laptop-størrelse, minibar og vannkoker på rommene. Massasje og fri WiFi.

 

Balatonfured: Hotel Anna Grand**** 
Hotellet  holder til i en 200 år gammel, klassisistisk bygning og ligger på den nordlige bredden av Balaton-sjøen. Et stille og rolig område ved en liten skog, hvor en kan slappe av i en rolig atmosfære. 100 meter fra den berømte Tagore-promenaden og midt i den historiske bydelen Balatonfüred. Hotellet har A/C, telefon, minibar, safe, LCD-TV, fri WiFi og hårføner. Bowling, minigolf, solterrasse, vinmonopol, Biomed Cure Parlour, massasje, svømmebasseng, boblebad, badstue og steam-bad.

 

Send forespørsel!

Ikke inkludert:

  • Flyreisen norsk flyplass – Budapest – norsk flyplass
  • Luncher
  • Eventuelt tips til sjåfør

Flyreisen norsk flyplass – Budapest – norsk flyplass er ikke inkludert i prisen.  Flyreisens kostnad er avhengig av tilgjengelige bookingklasser når du bestiller reisen. Be om tilbud! Vi anbefaler at du gjør bestillingen av reisen så tidlig som mulig for å oppnå best mulig flypris.

Les mer om Budapest!

Programmet dag for dag  

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.