Opplevelsesreiser m/guide

Vi tilbyr opplevelsesreiser med guide på flere av reisemålene våre.
Disse reisene er garanterte reiser på de oppgitte datoene. Deltakerne kommer fra forskjellige land, og guidingen foregår på engelsk der annet ikke er nevnt i beskrivelsen av reisen.

Noen av disse reisene har fly inkludert, mens for andre gjelder pakkeprisene selve rundreisen. Flyreisen tur/retur Norge kommer i tillegg. Prisen for denne flyreisen er avhengig av hvor i Norge du reiser fra/til og tilgjengelige flypriser på det tidspunktet du bestiller reisen.

Vi anbefaler at flyreisen bestilles tidlig for å oppnå den mest fordelaktige flyprisen. 

Les mer  

NYE DATOER FOR 2022!

Bli med på en rundtur i Polen, hvor dere besøker landets vakreste byer; Warszawa, Krakow, Wroclaw og Gdansk, som er på "må se" listen til alle Polen-kjennere. Denne turen med buss går også innom Malbork i nord, hvor borganlegget til den tyske ridderordenen ligger, og også innom den spennende middelalderbyen Torun. Her får dere se flere at de skjulte skattene landet har å by på. 

NYE DATOER 2022!!

Bli med på denne begivenhetsrike reisen i klassiske Baltikum, hvor du opplever hovedstedene Vilnius, Riga og Tallinn og en rekke av de største severdighetene på bussreisen gjennom landene. Utreise på lørdager i 2022! 

Fontenen ved Bolshoi-teateret i Moskva

Dette er reisen for deg som ønsker å oppleve de sentrale severdighetene i Moskva og St.Petersburg på best mulig måte; med profesjonelle guider. Bli med på denne klassiske reisen og få med deg de russiske høydepunktene! Utreisedato på lørdager i 2022!

NB! NYTT PROGRAM KOMMER!

Hovedstaden i Hviterussland; Minsk – kanskje et nytt og spennende bekjentskap? Byen har mye å by på! Med besøk til Mir/Niasvizh og Strochitsa. Vi har laget en påmeldingstur med engelsk-talende guide. Sett av datoene 12. – 15. juni 2020!

NB! NYTT PROGRAM KOMMER!

Bli med på en rundtur i Romania, hvor dere starter og slutter i Bucharest. Ferden går gjennom spennende og spektakulær natur, besøk til vakre slott med mye mystikk og historie (Dracula’s slott bl.a.), besøk i vakre middelalderbyer som står på UNESCO’s verdensarvliste, rumensk landsbyliv, hvor dere bor på gode hotell underveis. Full pensjon! Utreise på lørdager!

NB! VENTER PÅ NYTT PROGRAM!

Her kan du reise og oppleve Moskva og de sentrale severdighetene, sammen med andre, og med engelsktalende guide.  Dere bor på 4-stjerners hotell, og har et ferdig oppsatt program med guide hver dag. Turene går på fredagene i 2020!

NB! NYTT PROGRAM KOMMER!

Nå kan vi tilby en reise i det fantastiske landet Armenia med mange avreisedager i 2020! Dere bor på 3* eller 4* hotell i Yerevan, og det blir dagsturer hvor dere får se mye av det landet har å by på. Armenia har et variert landskap og en spektakulær og spennende natur, og samtidig som dere får innblikk i landets utrolige historie. Halvpensjon +  avskjedsmiddag inkl.  Utreise fra Norge på lørdager!

NB! VENTER NYTT PROGRAM!

Hvorfor ikke ta turen du har drømt om så lenge? Opplev Russlands kultur-hovedstad; pulserende St.Petersburg. Sammen med andre, og med engelsktalende guide. Utreise fra Norge på tirsdager i 2020!

NB! NYTT PROGRAM KOMMER!

Georgia og Armenia – gamle nasjoner spekket med historie og mystikk. Turen starter i Yerevan i Armenia og avsluttes i Tbilisi i Georgia. Disse to fjellrike landene er kjent for sine oldtidsbyer med gamle kirker og klostre, gamle kunst-tradisjoner, sine gastronomiske spesialiteter og ikke minst – sin fantastiske gjestfrihet. Georgia ligger på grensen mellom Europa og Asia, og binder sammen øst og vest, via Kaukasus-fjellene. Hver fredag i 2020 kan dere dra på en 10 dagers opplevelsesreise gjennom disse landene. Et ferdig oppsatt program med engelsk-talende guide. Hvilken fredag passer for dere? 

NB! VENTER NYTT PROGRAM FOR 2022!

Benytt anledningen til å være med på en reise hvor du vil oppleve sentrale deler av det russiske rikets fargerike og overdådige historie, ikke minst når vi besøker en del av kulturbyene langs den klassiske "Gyldne Ring", nord-øst for Moskva! Utreise fra Norge på lørdager.

VENTER PÅ NYE DATOER FOR 2022!

St.Petersburg – en fantastisk opplevelse! Vi kan tilby en pakkereise til en en av verdens vakreste byer med skandinavisk-talende guide. Reis fredag til mandag, tre netter på godt 3-stjerners hotell med buffetfrokost, by-sightseeing/transfer til hotellet ved ankomst, besøk til kjente severdigheter, to lunsjer og retur-transfer inkludert.

NB! VENTER NYTT PROGRAM!

Den populære turen til Kiev settes opp igjen i september! Bli med på en fire dagers tur til Kiev (lørdag – tirsdag), med dagstur til Tsjernobyl og  besøk i spøkelsesbyen Pripyat. Dette er reisen for deg som ønsker å oppleve en annen kultur og et annet folkeslag, sammen i en gruppe, og med en profesjonell, engelsktalende guide!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.