Polen

Polen ligger i sentral-Europa, og grenser bl.a. til Tyskland, Tsjekkia og Slovakia. Våre byer i Polen er alle flotte og spennende reisemål, enten du vil til turistmagneten Gdansk, vakre Krakow, hovedstaden Warszawa eller livlige Wroclaw. Kombiner gjerne Gdansk med bade- og rekreasjonsbyen Sopot. Skulle du ønske å dra til et annet sted i Polen, er det bare å spørre. Vi hjelper deg dit du vil! 

Send forespørsel om Polen

Hvilken by vil du til?

Gdansk – sjarmerende, fargerik og gjestfriByen ligger vakkert til ved Gdansk-bukten i Østersjøen, med en hovedkanal som leder helt inn til hjertet av gamlebyen og skaper et veldig hyggelig miljø.

Krakow er en av Europas vakreste byer og byr på mange spennende opplevelser. Byens atmosfære, majestetiske arkitektur, unike attraksjoner, shoppingmuligheter, restauranter og pulserende utesteder, garanterer en flott opplevelse for deg og reisefølget. Byen sammenlignes med Praha, og flere eventyrlystne nordmenn har nå fått øynene opp for Krakow. 

Det nye Warszawa – dager med opplevelser! Warszawa gir mersmak. Det er et sted å vende tilbake til: Vakkert, spennende og litt annerledes… Både gamlebyen Stare Miasto og Nowe Miasto ble bygget opp igjen i årene etter krigen og frem til 1970-årene og fremstår i dag slik den en gang så ut.

Du vil uten tvil oppleve Wroclaw som en vakker og levende kulturby, og ikke utventet er byen kåret til Europeisk kulturhovedstad i 2016! Wroclaw  (uttales tilnærmet: "vrådslav") er Polens fjerde største by, med ca 650.000 innbyggere. Andelen studenter er ca. 135.000, og det setter jo et spesielt positivt preg på byen, – ikke minst når det gjelder utvalget av antall kaféer, restauranter, øvrige utesteder og natteliv.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.