Praha

Praha er byen du aldri blir lei av, – og som kan besøkes igjen og igjen. Praha har en fasinerende atmosfære, utrolig vakker arkitektur, et  mangfoldig kulturliv, et fargerikt folkeliv; mange hyggelige restauranter og fristende shopping til særdeles hyggelige priser. Her handles ikke bare store mengder av landets berømte krystall og porselen; – Praha har også utviklet seg til et motens Mekka! Opplev noen spennende dager i denne utrolig sjarmerende byen!

Les mer om byen  

Send forespørsel!

Send en forespørsel og vi skreddersyr din reise når det passer deg – med hotelpakke eller kun fly!

Reiseforslag

Hvorfor ikke ta noen dager i Praha! Den praktfulle byen er en magisk ramme rundt et mangfold av aktiviteter og shoppingmuligheter!

Praha er en by dere kan besøke igjen og igjen, og som byr på massevis av aktiviteter og shoppingmuligheter. Hva med en 4 timers sightseeing-shopping-tur til det største outlet-senteret i Tjekkia med 30-70% rabatt?

Hoteller Se alle hoteller

Beliggenhet i sentrum, nær Vitava-elven, ca. 500 m fra Krutt-tårnet og gamlebyen, med alle butikkene og restaurantene.

Oppdag moderne luksus og tradisjonell glamour på Cosmopolitan hotellet i hjertet av Praha. Perfekt plassert i en rolig gate i gamlebyen. Hotellet åpnet i september 2016!

Det nye designhotellet Grand Majestic Plaza ligger i hjertet av det historiske sentrum av Praha, i gangavstand fra alle de store turistattraksjonene. 

Hotellet har fin beliggenhet i hjertet av byen, ved den berømte Vaclav-plassen og rett utenfor gamlebyen.

Severdigheter Se alle severdigheter

I Praha finner vi 15 broer som knytter sammen bydelene som ligger på begge sider av Vltavaelven. Den verdensberømte Karlsbroen er den eldste av disse broene. 516 meter lang og 9,5 meter bred, hvilende på 16 brobuer.

Torvet  er et populært samlingssted, og alle som besøker Praha er innom her opptil flere ganger under oppholdet. Her er restauranter, puber og kafeer hvor du snur deg, og i den varme årstid når alt har flyttet ut på torvet, er det liv og røre overalt.

Slottet og slottshøyden, regnes som Prahas største turistattraksjon. Her får du en fantastisk utsikt over byen, og kan besøke slottet, den vakre St. Vituskatedralen eller noen av de andre severdighetene rundt på plassen. 

Fakta om Tsjekkia-Praha:

Valuta: Korona (CZK)

Nasjonaldag: 28. oktober

Tidsforskjell fra Norge: Ingen

Hva skjer i Praha?

  • Opera, ballett, teater og klassiske konserter
    Praha er berømt for opera, ballett og klassiske konserter. Forestillinger finner sted i flere praktfulle operahus, flotte konsertsaler og i en rekke historiske kirker. 
    Besøk et Praha-teater for en typisk tsjekkisk opplevelse. Svart lys-teater er en blanding av dynamiske danserutiner, mimeartister, animert film og toppmoderne visuelle- og lyd-effekter. Mens marionett-teateret har gigantiske dukker. Dette appellerer til voksne og barn i alle aldre og nasjonaliteter. Vi hjelper deg med bookinger!
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.