Prøv en tur til Beograd – Balkans spennende midtpunkt!

Opplev vårt nyeste reisemål! En av de eldste og en av de grønneste hovedstedene i Europa ser ut til å bli det nye, hotte reisemålet! En hyggelig by som har reist seg igjen og igjen… Beograd – og ikke minst Serbia – har mye historie og kultur, i tillegg til mange vakre hemmeligheter. Tidspunkt for avreise velger du selv!

Beograd ligger i sentrum av Balkan-halvøya og er ikke så ofte besøkt som Kroatia og Montenegro. De har fordelen av kontakt med kysten, men Beograd er omgitt av vann og har mange grønne parker, er en hyggelig by med mye kultur og historie. 

Byen kan by på mange museer og gallerier. Nyt den flotte utsikten fra Beograd festning og ta turen innom den urbane Kalemegdan-parken.  Beograd er kjent for å være en avslappet by, og en tur innom den bohemske bydelen Skardarlija, hvor kunstgallerier, antikvitetsforretninger, kafeer og restauranter ligger side om side, hører absolutt med.

Reiselengde:

3 dager/2 netter

Pakkeprisen fra kr. 2.950,- 

 pr. person inkluderer

  • flyvning Oslo – Beograd t/r med Norwegian (DY)
  • opphold i delt standard dobbeltrom på Belgrade City Hotel****, inkl. buffet-frokost 
  • alle skatter og avgifter
  • setereservasjon, samt 2 x 20 kg innsjekket bagasje

Belgrade City Hotel**** ligger sentralt til, bare fem minutters gange fra gågaten Knez Mihajlova, fra torget Terazije og bohemer-kvartalet Skardarlija.

Send forespørsel!

Tilleggskostnader:

  • tillegg for enkeltrom
  • transfer flyplass/hotellet t/r

Les mer om Beograd

Skal du på storbyferie, har Kalinka-tours over 30-års erfaring som turoperatør på Russland og Europa, og vi kjenner reisemålene våre godt. Vi hjelper deg så langt vi kan med alle dine ønsker… 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.