Hei - og velkommen til nye reiseopplevelser!

Vi gleder oss til å hjelpe til med å finne din reise. Korona må vi nok leve med en stund til, men vi lar ikke det stoppe oss fra å reise og oppleve nye steder! 

Last ned reiseappen "Reiseklar" fra UD, som holder deg oppdatert på hva som kreves for å reise til det enkelte land og har informasjon som er nyttig å vite når du er på reise. Har du ikke tilgang til appen, kan du sjekke UD's reiseråd her.

Vi har fortsatt redusert åpningstid. Telefon 35 98 99 60.
Kontakt oss også på mail; post@kalinkatours.no. Ved hastesaker, ring Ragnhild på mobil 988 09 603.

Pga. situasjonen selger vi inntil videre ikke turer til Russland, Ukraina og Hviterussland!

Bli med på en rundtur i Polen, hvor dere besøker landets vakreste byer; Warszawa, Krakow, Wroclaw og Gdansk, som er på "må se" listen til alle Polen-kjennere. Denne turen med buss går også innom Malbork i nord, hvor borganlegget til den tyske ridderordenen ligger, og også innom den spennende middelalderbyen Torun. Her får dere se flere at de skjulte skattene landet har å by på. 

Utreise fra Norge på lørdager. Du får oppleve en fantastisk rundreise med buss fra Vilnius, til Riga og Tallinn, og får se en rekke av de største severdigheten gjennom landene...

Opplev Romania - dette spennende landet, hvor reisen går gjennom Transylvania, besøk i saksiske landsbyer, middelalderbyer, klostre og mystiske slott. En tur innom slottet til grev Dracula er også inkludert...

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.