Reiseforslag

Her legger vi fortløpende ut tilbud-/reiseforslag. Det er enten tilbud vi har fått fra agentene våre eller pakker vi har satt sammen selv.

Vi bruker rutefly og må forespørre om ledig plass på hotellene, og derfor kan vi skreddersy alt etter hva dere ønsker... Vi søker alltid etter de billigste prisene for våre kunder, men uansett er det alltid lurt å være tidlig ute, da de rimeligste billettene går først, og det blir fort fullt på flyene. 

Vil du til en plass vi ikke har på reisemålene våre, spør oss likevel. Vi klarer det meste, og kan vi ikke hjelpe deg, får du tips om hvor du kan henvende deg for å komme dit du ønsker...

Fra kr. 3.250,-

Overrask din kjære, eller deg selv, med en nytelsesgave for kropp og sjel! Vi kan tilby SPA-pakke-tilbud i Riga, til en veldig fin pris. To netter på Opera Hotel & SPA, velkomstdrink, stor frokostbuffet, en spa-behandling pr. overnatting, fri bruk av sauna, steam bad og relaxion-pool + flybilletten inkludert... Super julegave!

Julegaven til den som har det meste! Det er alltid moro å få en opplevelsesgave, - og en reise til et hyggelig reisemål, hvor en kan oppleve noe sammen med andre, er helt topp!  Ring 35 98 99 60!

NYHET!

Neste år kommer Sting  på Europa-turne og besøker Warszawa lørdag 25. juli på sin "My Songs Tour". Konserten er lørdag kveld, du blir hentet på flyplassen, bor på et godt 3-stjerners hotell midt i sentrum, og har tid både til å shoppe, kose deg og lade opp til konserten. Konsert-pakken inneholder fly, transport flyplassen - hotellet t/r, tre netter med frokost på hotell Metropol***, by-sightseeing med skandinavisk-talende guide  og selvfølgelig billetten til denne fantastiske konserten!

Hovedstaden i Hviterussland; Minsk - kanskje et nytt og spennende bekjentskap? Byen har mye å by på! Med besøk til Mir/Niasvizh og Strochitsa. Vi har laget en påmeldingstur med engelsk-talende guide. Sett av datoene 12. - 15. juni 2020!

Pga. avbestillinger har vi ledig kapasitet for firmaer/grupper til Tallinn og Riga!
Fly, hotell, transport og sightseeing inkludert i prisen! Supre priser!

Passer ikke datoene, ring oss på 35 98 99 60!

Opplev den unike kulturen i Russlands hovedstad. Shopping du ikke har sett maken til i en atmosfære som er alt annet enn vanlig...

En sjarmerende, liten by, som du fint kan ta deg rundt til fots. Med f. eks. Norwegian fra Oslo kommer du greit til Vilnius, og blir møtt med gjestfrihet og god atmosfære... 

Krakow er en av Europas vakreste byer og byr på mange spennende opplevelser. Byens atmosfære, majestetiske arkitektur, unike attraksjoner, shoppingmuligheter, restauranter og pulserende utesteder, garanterer en flott opplevelse for deg og reisefølget.

Budapest - naturlig skilt av legendariske Donau. På Buda-siden finner du Fiskerbastionen, Mathiaskirken og slottet, og i de trange gatene rundt ligger hyggelige kaféer og små forretninger.

NYHET!

Opplev vårt nyeste reisemål! En av de eldste og en av de grønneste hovedstedene i Europa ser ut til å bli det nye, hotte reisemålet! En hyggelig by som har reist seg igjen og igjen... Beograd - og ikke minst Serbia - har mye historie og kultur, i tillegg til mange vakre hemmeligheter. Tidspunkt for avreise velger du selv!

UTSOLGT!

Sett av langhelgen 05. - 08. desember, og besøk den koselige julebyen Tallinn. Julebord med jobben eller en hyggelig tur med familie eller venner? 

UTSOLGT!

Bocelli er tilbake i Riga, så nå har du sjansen igjen til å oppleve denne karismatiske sangeren med den enorme stemmeprakten! Supre reisetider!

Reis til Athen - og opplev denne fantastiske byen full av oldtids-minner. I den lille gamlebyen, Plaka, ved foten av Akropolis, finner du sjarmerende, trange gater, endeløse antall småbutikker, barer, kafeer og restauranter, - et pulserende liv til sene kveldstimer...

St.Petersburg - en fantastisk opplevelse! Vi kan tilby en pakkereise til en en av verdens vakreste byer med skandinavisk-talende guide. Reis fredag til mandag, tre netter på 4-stjerners hotell med buffetfrokost, by-sightseeing/transfer til hotellet ved ankomst, besøk til kjente severdigheter, to lunsjer og retur-transfer inkludert. 

UTSOLGT!

Bli med på en fire netters tur til St.Petersburg; 19.-23. desember! Fly fra Oslo til Helsinki, to netter på ferja og to netter i St.Petersburg. Opplev denne magiske tiden på året og kjenn på atmosfæren i vakre, julepyntede byer! Og det beste av alt; - du trenger ikke visum!

Nå kan vi tilby en reise i det fantastiske landet Armenia med mange avreisedager i 2020! Dere bor på 3* eller 4* hotell i Yerevan, og det blir dagsturer hvor dere får se mye av det landet har å by på. Armenia har et variert landskap og en spektakulær og spennende natur, og samtidig som dere får innblikk i landets utrolige historie. Halvpensjon +  avskjedsmiddag inkl.  Utreise fra Norge på lørdager!

DATOER FOR 2020!

Bli med på en rundtur i Romania, hvor dere starter og slutter i Bucharest. Ferden går gjennom spennende og spektakulær natur, besøk til vakre slott med mye mystikk og historie (Dracula's slott bl.a.), besøk i vakre middelalderbyer som står på UNESCO's verdensarvliste, rumensk landsbyliv, hvor dere bor på gode hotell underveis. Full pensjon! Utreise på lørdager!

NYHET!

Georgia og Armenia - gamle nasjoner spekket med historie og mystikk. Turen starter i Yerevan i Armenia og avsluttes i Tbilisi i Georgia. Disse to fjellrike landene er kjent for sine oldtidsbyer med gamle kirker og klostre, gamle kunst-tradisjoner, sine gastronomiske spesialiteter og ikke minst - sin fantastiske gjestfrihet. Georgia ligger på grensen mellom Europa og Asia, og binder sammen øst og vest, via Kaukasus-fjellene. Hver fredag i 2020 kan dere dra på en 10 dagers opplevelsesreise gjennom disse landene. Et ferdig oppsatt program med engelsk-talende guide. Hvilken fredag passer for dere? 

UTSOLGT!

Det er lurt å starte tidlig, så hvorfor ikke planlegge allerede nå! Årets julebord med firmaet? Tur med jentegruppa eller familien! Vi har pakker med fly og hyggelig 4* SPA hotell, transport t/r og en to-timers bysightseeing inkl. til en veldig bra pris. Supre avreisetider! Reiseperiode: langhelgen torsdag 28. nov. - 01. desember!

UTSOLGT!

Ta turen til hyggelige Krakow  helgen 06. - 08. desember 2019. Julemarkedet på markedsplassen foran Maria-kirken er pyntet  til advent og jul. Julebord med jobben eller en hyggelig tur med venner? Det er ditt valg!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.